Win de serie Beck

Yes valentijn is voorbij, geef ons maar terug een misdaadfilm i.p.v. die melige kleffe films. Wij hebben goed nieuws want Avrobode mag tien vouchers weggeven waarmee u seizoen 8 van de Zweedse misdaadserie Beck kunt bekijken op streamingplatform mylum.tv.

Beck is gebaseerd op personages uit de romans van Maj Sjöwall en Per Wahlöö, met in de hoofdrol Peter Haber als het hoofdpersonage. In de serie houdt hoofdinspecteur Martin Beck zich samen met zijn team bezig met 4 moordzaken.

Hoe kan jij winnen? Heel simpe, ga naar de site en schrijf je in!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

film

AFGELOPEN: Win de DVD van The Hunt

Wil jij een film kijken, maar ben je de romantische films beu? Lees dan verder! Filmdomein geeft namelijk een DVD en een Blu-ray weg van de satirische komedie The Hunt.

The Hunt gaat over twaalf personen die niet weten niet waar ze zijn of hoe ze op die plek zijn gekomen. De elite verzamelt zich op die afgelegen plek om op mensen te jagen als sport.

Laat weten of jij liever de Blu-ray of de DVD ontvangt en geef antwoord op de vraag “Welke actrice, die twee Oscars won; voor Boys Don’t Cry en Million Dollar Baby, is in The Hunt te zien als Athena?” en maak zo kans om te winnen!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win de Blu-ray DVD van Lovecraft Country

Wil je tijdens deze donkere dagen ook gewoon in bed liggen en films kijken? Vergeet Netflix en chill want TotaalTV heeft de ideale winactie voor jou!  TotaalTV deelt 5 Blu Rays van de serie Lovecraft Country uit en jij kan deze winnen.

De serie gaat over een jonge zwarte man die door de gesegregeerde jaren 1950 in de Verenigde Staten reist op zoek naar zijn vermiste vader. Hij krijgt te maken met racisme, geweld en hij leert over de duistere geheimen die de stad teisteren.

Wil jij kans maken? Beantwoord dan snel de prijsvraag!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

popcorn

Win de DVD van After We Collided

Wil je tijdens deze donkere dagen ook gewoon in bed liggen en films kijken? Vergeet Netflix en chill want Hitkrant heeft de ideale winactie voor jou!  Hitkrant deelt 5 DVD’s van de gloednieuwe film After We Collided uit en jij kan deze winnen.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2014, In de film volgen ze het liefdesleven van twee jongvolwassenen. Extra goed nieuws: Dylan Sprouse is éen van de hoofdacteurs in deze film, en wat is er nu beter dan een hele film lang naar zijn knappe koppie kijken?

Wil jij kans maken? Volg Hitkrant dan op Instagram en vul hun formulier in!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een Chucky Anthology Box bij Movie Machine

Kan het jou niet spannend genoeg? Kijk dan een avondje de films van Chucky. De Movie Machine geeft namelijk een Chucky Anthology Box weg. 

In de box zitten de volgende films: Child’s play 2, Child’s play 3, Curse of Chucky en Chult of Chucky.  Nu Halloween eraan komt is het extra leuk om een Chucky-marathon te houden. 

Om kans te maken moet je de volgende vraag goed beantwoorden: welke acteur deed jaren de stem van Chucky? Geef je antwoord door op de site van de Movie Machine en maak kans op deze griezelige prijs! 

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

scooby doo

AFGELOPEN: Win een Scooby-Doo verrassingspakket

Scooby-Doo is één van de langst lopende Amerikaanse animatieseries. De serie wordt namelijk al sinds 1960 uitgezonden op tv. Grote kans dus dat jij ooit weleens van deze leuke kinderserie hebt gehoord.

Peuteren.nl geeft 2x een Scooby-Doo verrassingspakket weg. Met dit pakket kom jij helemaal in de sfeer voor het 2e seizoen van Scooby-Doo dat vanaf 26 oktober elke dag te zien is bij Boomerang. In het pakket zitten leuke artikelen zoals een Scooby knuffel, broodtrommel, stickers, pennen, pennenbakje en nog veel meer.

Doe mee met de winactie op Peuteren.nl en maak kans op deze mooie prijs. 

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

 

AFGELOPEN: Win een maand lang gratis filmkijken op Cinemember

Heb jij het wel gehad met al die inhoudloze films en heb je liever films met meer diepgang? Dan zijn de films op Cinemember echt een aanrader voor jou.

Je kunt de films gemakkelijk kijken via je smartphone, tablet, laptop of televisie. Een goeie oplossing voor de saaie lockdownavonden. Je vindt hier namelijk films zoals Queen of hearts, Claire Darling en Carol of 45 years. 

Nouveau geeft 10x een maand lang gratis lidmaatschap van Cinemember weg. Vul het formulier in op de website en speel mee!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win het nieuwe VVV-Venlo shirt bij Fox Sports

Heb jij het nieuwe shirt van VVV-Venlo voor het seizoen van 2020-2021 al gezien? Goed nieuws: dit mooie shirt kun je winnen bij Fox Sports.

Je kunt het nieuwe voetbalshirt winnen met handtekeningen van de complete selectie van VVV-Venlo. Als echte fan van VVV-Venlo wil jij natuurlijk dit shirt graag hebben.

Door je gegevens in te vullen op de site van Fox Sports maak je kans om deze mooie prijs te winnen. Wij duimen voor je!

 

Wat test jij

AFGELOPEN: Win een 40″ Samsung Ultra HD TV t.w.v. € 449

Geef jouw ogen de kost met de gratis te winnen 40″ Samsung Ultra HD TV t.w.v. € 449. Kijken naar jouw favoriete series en films was nog nooit zo’n pretje!

De Samsung Ultra HD TV is niet zomaar een televisie. Hij verzorgt je van extra scherpe en heldere beelden, de kleinste details, een kleurrijke kijkervaring, een persoonlijke assistent en nog veel meer. Deze wil je sowieso in huis hebben.

Wil je ook kans maken? Geef je dan op als tester en wie weet wordt hij binnenkort bij jou bezorgd!

 

gamen

Win Nintendo Switch games t.w.v. € 250

De nieuwste console van Nintendo is een musthave voor elke gamer. Je kunt namelijk zowel thuis als onderweg met dit apparaat gamen. Heb jij toevallig een Nintendo Switch thuis? Dan mag je deze winactie niet missen. Je kunt nu namelijk de top 5 best verkochte Nintendo Switch games winnen t.w.v. € 250.

Het  spelcomputer van Nintendo combineert de normale console-ervaring met handheld gaming, dit is dan ook wat het spel zo bijzonder maakt. Je kunt met behulp van het dock en een kabel via de tv gamen, maar je kunt hem ook handheld gebruiken overal waar je wilt.

Wil jij deze 5 games winnen? Doe dan snel mee. Succes!