Win een Netflix abonnement van 3 jaar

Heb jij het laatste seizoen van Stranger Things al gezien? Of ben jij helemaal in de ban van The Crown? Dan zal deze wedstrijd als muziek in je oren klinken, want je kunt wel 3 jaar lang gratis Netflix winnen.

Dat betekent 3 jaar lang onbeperkt series, documentaires en films kijken, gratis en voor niets! Deelnemen is eenvoudig. Vul het formulier in en beantwoord de vragen. Twijfelen niet langer en doe gewoon mee! Wie weet ben jij de winnaar.

Ding mee naar een Netflix abonnement van 3 jaar.

 

 

star wars

AFGELOPEN: Win te gekke Star Wars Day goodies

4 mei is in Nederland een behoorlijk beladen dag vanwege dodenherdenking, maar internationaal is het ook Star Wars Day. En daarom heeft Coole suggesties weeral een leuke winactie klaar staan!

Jij kan namelijk een geweldig Star Wars goodiepakket winnen! Hierin zitten tal van goodies zoals een etui, sokken en een Star Wars pin!  

Wil jij graag winnen? Beantwoord dan snel de prijsvraag “Vertel ons waarom jij fan bent: wat is jouw favoriete Star Wars moment of -film?”

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

planeet

AFGELOPEN: Win de dvd A perfect planet

Kan jij wel een nieuwe dvd gebruiken om je vrijdagavonden mee door te brengen? Goed nieuws want Avrobode geeft de dvd A perfect planet weg!

Het is een vijfdelige BBC Earth-serie en verschijnt binnenkort voor de eerste keer op dvd. Sir David Attenborough toont in deze serie hoe perfect planeet aarde is. 

Wil jij meegenomen worden op een verbluffende visuele wereldreis? Schrijf je dan snel in en maak zo kans op deze prachtige dvd!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win de dvd Wonder Woman 1984

Wil jij een kleine sprong terug naar de jaren 80 doen? Dan is deze winactie helemaal iets voor jou want Modern Myths geeft in samenwerking met Warner Bros de dvd Wonder Woman 1984 weg!

Door aan deze wedstrijd maak je kans op de film, tweemaal op blu-ray en eenmaal op dvd, inclusief een exclusieve Wonder Woman sleutelhanger.

Wil jij deze leuke prijzen winnen? Beantwoord dan snel de drie verschillende prijsvragen en wie weet win jij één van de prijzen!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win de film Police

Hou jij van misdaad en thriller films? Lees dan zeker verder! Jij kan namelijk de nieuwe en spannende film Police op DVD winnen!

De film komt van de Franse filmmaker Anne Fontaine en is sinds 31 maart uit. De Parijse agenten Aristide en Virginie hebben een heimelijke liefdes affaire en komen samen voor een moeilijk dilemma te staan. 

Wil jij deze film winnen? Beantwoord dan de prijsvraag “Hoe heet het personage waarmee Omar Sy zich in 2011 in de kijker speelde in Intouchables?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

film

AFGELOPEN: Win de DVD The Tunnel

Er gaat niets boven een spannende film kijken en even van je eigen gezelschap genieten. Doe daarom mee aan deze leuke prijsvraag en win de DVD van de gloednieuwe film “The Tunnel”.

12 gelukkige winnaars kunnen binnenkort als eerste de Noorse thriller “The Tunnel” bekijken. De film komt op 7 april uit en gaat over een auto ongeval dat plaatsvindt in een tunnel. 

Wil jij deze spannende film op DVD winnen? Surf dan snel naar de website en wie weet ligt hij binnenkort in je brievenbus!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

film kijken

AFGELOPEN: Win de film De Heksen

Ben jij ook zo’n grote Roald Dahl fan? Wij zijn super enthousiast over de nieuwste heruitvoering van Dahl’s verhaal, De Heksen. En we hebben goed nieuws voor jullie want Kiddowz mag 1x de DVD en 1x de Bluray weggeven!

De film vertelt het donker-humoristische en hartverwarmende verhaal van een jonge wees die eind 1967 bij zijn oma gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. De jongen en zijn oma komen in aanraking met duivelse heksen. Wat er verder gebeurt zal je zelf moeten zien!

Laat weten of jij de DVD of de Bluray verkiest om mee te doen aan deze winactie!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

film

AFGELOPEN: Win de DVD van Synchronic.

Kan jij niet wachten tot het vrijdagavond is en je gezellig een film kan kijken in de zetel? Dan hebben wij de ideale winactie gevonden! TotaalTV geeft namelijk 5x de DVD van Synchronic weg.

De film gaat over hulpverleners en oude vrienden Steve en Dennis uit New Orleans die worden opgeroepen voor een reeks bizarre en gruwelijke ongelukken. Ze denken dat deze ongelukken te wijten zijn aan een nieuwe mysterieuze drug die op de plaats delict is gevonden. 

Schrijf je snel in om kans te maken!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win de serie Beck

Yes valentijn is voorbij, geef ons maar terug een misdaadfilm i.p.v. die melige kleffe films. Wij hebben goed nieuws want Avrobode mag tien vouchers weggeven waarmee u seizoen 8 van de Zweedse misdaadserie Beck kunt bekijken op streamingplatform mylum.tv.

Beck is gebaseerd op personages uit de romans van Maj Sjöwall en Per Wahlöö, met in de hoofdrol Peter Haber als het hoofdpersonage. In de serie houdt hoofdinspecteur Martin Beck zich samen met zijn team bezig met 4 moordzaken.

Hoe kan jij winnen? Heel simpe, ga naar de site en schrijf je in!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

film

AFGELOPEN: Win de DVD van The Hunt

Wil jij een film kijken, maar ben je de romantische films beu? Lees dan verder! Filmdomein geeft namelijk een DVD en een Blu-ray weg van de satirische komedie The Hunt.

The Hunt gaat over twaalf personen die niet weten niet waar ze zijn of hoe ze op die plek zijn gekomen. De elite verzamelt zich op die afgelegen plek om op mensen te jagen als sport.

Laat weten of jij liever de Blu-ray of de DVD ontvangt en geef antwoord op de vraag “Welke actrice, die twee Oscars won; voor Boys Don’t Cry en Million Dollar Baby, is in The Hunt te zien als Athena?” en maak zo kans om te winnen!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/