Win het boek Marion Pauw

Nood aan een spannend boek dat je even in een andere wereld brengt? Daarvoor ben je aan het juiste adres, want wij hebben voor jou de leukste prijsvraag gezocht!

Max Vandaag geeft het spannende boek Marion Pauw weg. Een boek vol onbeantwoorde vragen en een verdwijning die na jaren misschien toch nog opgelost geraakt.  

Wil jij dit boek winnen? Beantwoord dan snel de prijsvraag “In welk land is Marion Pauw geboren?” en wie weet ligt het boek binnenkort in jouw brievenbus.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

lezen

Win Hildes droom van Marie Lamballe

Wil jij graag een reis maken naar de vorige eeuw, waar liefdes, intriges en geheimen broeien? Doe dan zeker mee aan de winactie van Avrobode!

Jij kan namelijk 15x  het boek Hildes droom winnen van Marie Lamballe. De stijl van het boek ligt in dezelfde stijl als Agneta’s erfenis, Het weesmeisje en De zeven zussen. Wegdromen zal je dus zeker en vast doen!

Meedoen aan deze winactie? Schrijf je dan snel in op de website van Avrobode en wie weet wordt jij binnenkort gecontacteerd.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

thriller

Win Tot nooit meer van Sterre Carron

Met een thriller kan je zo opgaan in het verhaal dat je het boek koste wat kost zo snel mogelijk uit wilt lezen. En laat dat nu net zijn wat het boek Tot nooit meer van Sterre Carron doet.

Je kan dit spannende boek winnen dankzij Thrillerlezers. Het boek zit vol plottwisten en laat je twijfelen aan wie je wel en niet kan vertrouwen.

Wil jij één van de meest gelezen leading ladies of crime winnen? Beantwoord dan snel de prijsvraag “ Wij willen van jou weten waar de titel Tot nooit meer afwijkt van de vorige boeken van Sterre Carron?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

voetbal

Win het sportboek van Evert ten Napel

Sportliefhebbers opgelet want wij hebben goed nieuws voor jullie! Jij kan 15x het sportboek van Evert Ten Napel winnen dankzij Max Magazine. 

Evert ten Napel is een sportcommentator en heeft al zijn belevenissen in een boek samengegoten, namelijk ‘Het Volksparkstadion is van Oranje’.

Wil jij dit sportboek winnen en weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat als sportcommentator? Schrijf je dan snel in en wie weet ligt het boek binnenkort wel in jouw brievenbus!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win het boek De muzikale mens

Muziekliefhebbers opgelet want wij hebben goed nieuws voor jullie! Jij kan 15x het boek ‘De muzikale mens’ winnen dankzij Max Magazine

Het boek is uitgegeven door uitgeverij Unieboek|Het Spectrum en Musicoloog Michael Spitzer toont de geschiedenis van muziek en mens doorheen de tijd. 

Wil jij dit boek winnen en je kennis verbreden? Schrijf je dan snel in en wie weet win jij De muzikale mens – een wereld van geschiedenis.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

boeken

AFGELOPEN: Win kartonboeken van Roald Dahl

Roald Dahl heeft een aantal grappige en educatieve werken uit zijn mouw geschud en jij kan deze winnen voor je kleine spruit! 

Kiddowz geeft twee nieuwe kartonboeken weg van Roald Dahl. Hij heeft deze educatieve kinderboeken in samenwerking gemaakt met zijn favoriete illustrator Quentin Blake. Deze boeken kun je inzetten om je kind(eren) te leren tellen en vormen aan te leren. 

Reageer op de blogpost van Kiddowz en wie ben jij de gelukkige winnaar!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

boeken

AFGELOPEN: Win een spannend boekenpakket

Lees jij ook zo graag in het zonnetje? Goed nieuws, want niet alleen komen er warmere temperaturen aan, maar kan je ook nog eens een spannend boekenpakket winnen!

Coole Suggesties mag drie boeken weggeven waaronder Dor, De verloren bloem van de Sjamaan en Het mysterieuze horloge van Walker en Dawn.

Wil jij dit boekenpakket winnen? Schrijf je dan snel in en wie weet ontvang jij binnenkort een pakketje in jouw brievenbus!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win het boek lucht

Het lezen van boeken heeft tal van voordelen op je mentale gezondheid. En daarom hebben wij deze leuke winactie voor jou gevonden!

Thriller Lezers geeft het boek lucht van Lara Reims weg. Het boek is een spannend toekomstverhaal over jongeren in een veranderende wereld.

Wil jij dit spannende boek winnen? Beantwoord dan de prijsvraag “In het interview vertelt Lara welke gadget zij het leukst vindt, welke is dit?” en stuur je antwoord door naar [email protected]

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win het boek De schaduwkoningin

Nood aan een spannend boek? Dan zit je hier goed! Perfecte Buren organiseert Boek van de Maand en jij kan dit winnen!

Deze maand staat De schaduwkoningin in de kijker van Theo & Marianne Hoogstraaten. Het is een spannend boek over een baby dat te vondel is gelegd, maar niemand mag dit weten. Het geheim blijft goed bewaart tot ze ouder wordt…

Wil jij dit boek winnen? Beantwoord dan de prijsvraag “ In welk jaar en met welke titel maakten Theo & Marianne Hoogstraaten hun gezamenlijke thrillerdebuut?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

holland

AFGELOPEN: Win het boek Hollands water

Heb jij het niet voor fictie boeken? Goed nieuws want jij kan dankzij BootAanBoot het informatieve boek Hollands water winnen.

Voor watersportliefhebbers is dit het ideale boek! Je vindt er veel informatie terug over de vaargebieden, steden en publieksevenementen in Nederland.

Wil jij dit boek winnen en meer te weten komen over de vaargebieden? Volg dan de stappen onder de blogpost van BootAanBoot.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/