Win een vakantie in een luxe villa in Oostenrijk

Het is al eind augustus, maar dat wil niet zeggen dat je niet meer op vakantie kan. Kiosk denkt daar net zo over, want ze geven een verblijf in een luxe villa in Oostenrijk weg.

Een week lang kun jij overnachten in de prachtige villa, dat is een vakantie t.w.v. € 2.000. Bovendien ontvang je bij je deelname sowieso een leescadeau. Het enige dat je moet doen om kans te maken, is de 3 verschillen zoeken. Veel succes!

Wie zoekt, die vindt! Waag je kans en win.

 

Liliane fonds

Test je kennis en win een prijzenpakket

Wat weet jij over het Liliane Fonds? Test je kennis en maak kans op heel wat mooie prijzen. Zo speel je mee voor een cadeaubon t.w.v. € 50 van Brownies&downieS en de Gouden Kinderboeken-serie van Liliane Fonds.

Zo’n 80% van de kinderen met een handicap wonen in de armste delen van de wereld. Ze krijgen geen eerlijke kans door gebrek aan voorzieningen, maatschappelijke uitsluiting en stigma’s. Leer meer over hoe het fonds het verschil maakt en wie weet win jij de hoofdprijs!

Beantwoord de vragen en maak kans op fantastische prijzen.

 

Kwebbels

Gratis kennismakingspakket van Kwebbels

Is jouw kind dol op lezen? Of vind je het zelf leuk om voor te lezen? Dan ben je bij Kwebbels aan het juiste adres! Je kunt er nu een fantastisch boekenpakket voor kinderen volledig gratis aanvragen.

Het pakket bestaat uit 4 leer-, lees- en doeboeken, afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Je betaalt enkel de administratie- en verzendkosten. Na je gratis kennismakingspakket kun je je abonnement van € 14,95 maandelijks stopzetten. Waar wacht je nog op? Veel leesplezier!

Vraag het gratis kinderboekenpakket aan.

 

Win een jaar PuzzelBrein t.w.v. € 115

Het ziet er naar uit dat we een witte kerst gaan hebben dit jaar. Dat maakt het extra gezellig om op de bank op te warmen met een warme kop chocolademelk. Terwijl de lichtjes van jouw kerstboom fonkelen en de kerstmuziek stilletjes op de achtergrond afspeelt, kan jij puzzelen in jouw gratis PuzzelBrein exemplaar.

Je maakt iedere maand kans op een PuzzelBrein pakket t.w.v. € 115! Dat is een jaar lang genieten van oneindig veel puzzels. Bij deelname aan de wedstrijd ontvang je trouwens een gratis PuzzelBrein. Niet geschoten, is altijd mis.

Doe snel mee en ontdek of jij het grote pakket wint.

 

book

AFGELOPEN: Win het boek Tante Poldi en de Siciliaanse leeuwen

Superguide geeft het gloednieuwe boek Tante Poldi en de Siciliaanse leeuwen weg van Mario Giordano en jij kan één van de 8 winnaars zijn.

Een eigenwijze tante die na haar zestigste wilt genieten van de zon, zee, strand en rust in Sicilië. Of dat was haar plan toch tot haar tuinman Valentino plots verdwijnt.

Wil jij hier meer over lezen? Doe dan snel mee aan deze winactie en wie weet kan jij je helemaal verdiepen in het verhaal binnenkort.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

AFGELOPEN: Win 2 boeken van David Baldacci

Hou je van spannende boeken lezen? Dan komt de naam David Baldacci je waarschijnlijk wel bekend voor. En dankzij coolesuggesties kan jij twee boeken van hem winnen

Je kan het boek Aloysius Archer 1 – Een goede daad en Aloysius Archer 2 – Dodelijk spel winnen. Zijn series over herkenbare detectives, rechercheurs en geheim agenten spreken over de hele wereld tot de verbeelding. David Baldacci’s werk is in 45 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 130 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht. 

Deze winactie is dus zeker de moeite waard als je graag leest. Schrijf je snel in om kans te maken!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win Onder de golven

Kinderboekenschrijfster en archeologe Linda Dielemans heeft het nieuwe boek Onder de golven uitgebracht en jij kan een gesigneerd exemplaar én een poster van het boek winnen dankzij rmo!

Het is een verhaal over Doggerland, een land dat heel lang geleden op de plek lag waar nu de Noordzee is. Illustrator Djenné Fila laat zien hoe ze die mysterieuze verdronken wereld met haar tekeningen tot leven heeft gebracht

Wil jij dit kinderboek winnen? Beantwoord dan de prijsvraag “Als je een bewoner van Doggerland zou kunnen ontmoeten, wat zou je hem of haar dan vragen?”

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win Dosia plukt bessen

Alle bessen liefhebbers opgelet! Seasons.nl geeft 3x het culinaire boek Dosia plukt bessen weg vol met heerlijke recepten waarin bessen verwerkt worden. 

Dosia is een enthousiast moestuinierder en wildplukker en geeft in het boek veel extra informatie en tips over bessen kweken en plukken.. Van braambessen tot kersen, voor ieder vind je wel wat wils in dit boek! 

Wil jij dit boek winnen en de lekkerste gerechten op tafel toveren voor familie en vrienden? Schrijf je dan snel in om kans te maken!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win Onder de Spaanse zon van Anna Thomas

Auteur Anna Thomas heeft op 6 mei haar nieuwste boek Onder de Spaanse zon uitgebracht en jij kan dit winnen! Hoe? lees dan zeker verder.

Veronica Magazine geeft het eerste boek van de feel-good serie Nueva Vida weg. Het verhaal gaat over drie vrouwen die naar Spanje vertrekken en een avontuur meemaken.

Wil jij dit leuke boek winnen en stiekem zelf wegdromen over Spanje? Vul dan snel je gegevens in en wie weet ben jij één van de tien gelukkige winnaars!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win De overlevenden van Jane Harper

Een boek lezen en even alle stress loslaten is een zalig gevoel. De auteur Jane Harper heeft een nieuw boek De overlevenden uitgebracht en jij kan dit winnen dankzij Hebban

Als kind verhuisde de auteur van Engeland naar Australië. Veel van haar thrillers zijn op deze locaties gebaseerd, waardoor natuur een grote rol speelt in haar verhalen. 

Wil jij kans maken op deze thriller en je onderdompelen in moord en natuurgeweld? Beantwoord dan volgende prijsvraag “Als jij ging duiken naar verborgen schatten in de oceaan, wat zou je dan willen vinden en waarom?”

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/