star wars

Win te gekke Star Wars Day goodies

4 mei is in Nederland een behoorlijk beladen dag vanwege dodenherdenking, maar internationaal is het ook Star Wars Day. En daarom heeft Coole suggesties weeral een leuke winactie klaar staan!

Jij kan namelijk een geweldig Star Wars goodiepakket winnen! Hierin zitten tal van goodies zoals een etui, sokken en een Star Wars pin!  

Wil jij graag winnen? Beantwoord dan snel de prijsvraag “Vertel ons waarom jij fan bent: wat is jouw favoriete Star Wars moment of -film?”

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

boeken

AFGELOPEN: Win een spannend boekenpakket

Lees jij ook zo graag in het zonnetje? Goed nieuws, want niet alleen komen er warmere temperaturen aan, maar kan je ook nog eens een spannend boekenpakket winnen!

Coole Suggesties mag drie boeken weggeven waaronder Dor, De verloren bloem van de Sjamaan en Het mysterieuze horloge van Walker en Dawn.

Wil jij dit boekenpakket winnen? Schrijf je dan snel in en wie weet ontvang jij binnenkort een pakketje in jouw brievenbus!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

movie

AFGELOPEN: Win seizoen 7 van The 100

Alle fans van The 100 opgelet! Het nieuwe seizoen van de serie komt uit en jij kan dit winnen op dvd dankzij Coole Suggesties.

Heb jij alle vorige seizoen al uitgekeken en kan je niet wachten tot seizoen 7 er is? Het beloofd een spannend seizoen te worden waar Clarke, Bellamy en de rest van de groep Sanctum herbouwen. 

Kan jij niet wachten tot je deze dvd hebt zodat je hem helemaal kan bingen? Schrijf je dan snel in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/