Win een Netflix abonnement van 3 jaar

Heb jij het laatste seizoen van Stranger Things al gezien? Of ben jij helemaal in de ban van The Crown? Dan zal deze wedstrijd als muziek in je oren klinken, want je kunt wel 3 jaar lang gratis Netflix winnen.

Dat betekent 3 jaar lang onbeperkt series, documentaires en films kijken, gratis en voor niets! Deelnemen is eenvoudig. Vul het formulier in en beantwoord de vragen. Twijfelen niet langer en doe gewoon mee! Wie weet ben jij de winnaar.

Ding mee naar een Netflix abonnement van 3 jaar.

 

 

Wat test jij

AFGELOPEN: Win een 40″ Samsung Ultra HD TV t.w.v. € 449

Geef jouw ogen de kost met de gratis te winnen 40″ Samsung Ultra HD TV t.w.v. € 449. Kijken naar jouw favoriete series en films was nog nooit zo’n pretje!

De Samsung Ultra HD TV is niet zomaar een televisie. Hij verzorgt je van extra scherpe en heldere beelden, de kleinste details, een kleurrijke kijkervaring, een persoonlijke assistent en nog veel meer. Deze wil je sowieso in huis hebben.

Wil je ook kans maken? Geef je dan op als tester en wie weet wordt hij binnenkort bij jou bezorgd!

 

bos

Win een VIP account Dplay (3 maanden)

Ben jij dol op de series en programma’s  van Discovery? Dan is  Dplay echt iets voor jou! Dplay is het video-on-demand platform van Discovery.

Met dit VIP account van Dplay t.w.v.  € 120 reis je vanuit je luie stoel naar de mooiste plekken op aarde. Kijk de beste series en programma’s over echte mensen en hun passies.

Wil jij deze prijs winnen? Ga naar Columbusmagazine, vul je gegevens in en speel mee! Wie weet geniet jij 3 maanden lang van de beste natuurprogramma’s.

 

1 jaar lang

AFGELOPEN: Win een jaar lang Netflix Premium

Netflix is de meest populaire streamingdienst. Niet zo gek ook, want hier kijk je honderden films en series. Hier heb je echter wel een abonnement voor nodig. Jij maakt nu kans op een jaar lang Netflix Premium abonnement!

Iedere dag voegt Netflix nieuwe series, films en documentaires toe. De meesten zijn zeer recent uitgekomen, maar ook die van tientallen jaren geleden zijn vaak op Netflix te vinden. Zo is er voor ieder wat wils.

Oftewel met een jaar lang Netfix Premium raak jij nooit uitgekeken. Een Premium abonnement is ook nog eens te delen met vrienden/familie. Direct een leuk cadeautje voor de feestdagen dus!

 

netflix winnen

AFGELOPEN: Win een jaar gratis Netflix

De herfst is het ideale seizoen voor Netflix-avondjes. Lekker onderuitgezakt genieten van een spannende dramaserie is namelijk heerlijk op regenachtige dagen. Dit is natuurlijk nóg fijner als je er geen cent voor hoeft te betalen! Wij kunnen je alvast verklappen dat deze droom zomaar werkelijkheid kan worden.

Lijkt het jou wel wat om 1 jaar lang onbeperkt de beste films en series te binge-watchen? Doe dan snel mee.

Je hoeft slechts één vraag te beantwoorden om kans te maken op deze fantastische prijs. Waar wacht je dus nog op? Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar!

 

AFGELOPEN: Win een Black Sails dvd-box

Kon jij ook geen genoeg krijgen van de avonturen van kapitein Flint en zijn bemanning? Of laat je je graag meenemen in één van de meest spannende tv-series ooit?

Laat je dan meesleuren, terug naar 1715, waar de tijden van piraterij hoogtij vieren. Je krijgt 4 seizoenen Black Sails in een unieke dvd-box en er worden er drie weggegeven.

Hoe je er eentje krijgt? Wel, onze eigen Rob Fruithof duikt plots op als piraat in het derde seizoen van Black Sails. Weet jij nog waar we die van kennen? Laat het weten en jouw naam zit direct in de koker!