Disney

Win een vakantie naar Disneyland

Een tripje naar Disneyland Paris is altijd een goed idee! Doe dus snel mee met deze wedstrijd en ontdek zelf alle leuke attracties en maak kennis met al je favoriete disneyfiguren tijdens de iconische parade. Dit is een vakantie waarvan je echt kan genieten.

Ook is de nieuwe Marvel Avengers campus open. Laat deze kans dus niet liggen en ontmoet je favo superhelden in het themapark.

Waag je kans en win!

 

AFGELOPEN: Win gezelschapsspellen dankzij Oranje Fonds

Puzzel jij graag? Dan heeft het Oranje Fonds een leuke wedstrijd voor je op poten gezet! Door de puzzel foutloos op te lossen, maak je kans op één van de spelletjespakketten t.w.v. € 45,85.

Dobbel Vouwen, Silver & Gold en Keer op Keer 2 zitten in dit pretpakket. Bel je maatjes op, maak de tafel vrij en bereid je voor op een avond vol qualitytime. Waag snel je kans en wie weet win jij één van de leuke pakketten.

Maak de puzzel en win een pakket vol spelletjes.

Button

 

Haribo Halloween

Happy Halloween: win een pakket van Haribo

Bij Halloween hoort natuurlijk ook heel wat snoep! Haribo heeft die boodschap goed begrepen, want ze geven een pakket vol lekkere klassiekers weg. Dat wordt smullen!

Goldbears, Starmix en Coca-Cola flesjes, dit overvolle pakket heeft het allemaal. Perfect om van te snoepen tijdens een horrorfilm of om uit te delen aan al je griezelige bezoekers. Doe nog snel mee… als je het durft!

Waag je kans en win een Haribo snoeppakket!

 

Kwebbels

Gratis kennismakingspakket van Kwebbels

Is jouw kind dol op lezen? Of vind je het zelf leuk om voor te lezen? Dan ben je bij Kwebbels aan het juiste adres! Je kunt er nu een fantastisch boekenpakket voor kinderen volledig gratis aanvragen.

Het pakket bestaat uit 4 leer-, lees- en doeboeken, afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Je betaalt enkel de administratie- en verzendkosten. Na je gratis kennismakingspakket kun je je abonnement van € 14,95 maandelijks stopzetten. Waar wacht je nog op? Veel leesplezier!

Vraag het gratis kinderboekenpakket aan.

 

kind

AFGELOPEN: Win Sophie de giraf Touch & Music

Win dankzij Kiddowz een pluchen Sophie de giraf knuffel. Het is een interactieve knuffel die muziek maakt als je hem aanraakt. Zo kan je kind genieten van eindeloos muzikaal speelplezier. 

Niet alleen voor je kindje is dit leuk speelgoed, maar je kan met het hele gezin ermee spelen. Door de sensoren kan je met de knuffel muziek maken op verschillende manier, zoals door een ander gezinslid aan te raken.

Wil jij deze leuke gezins knuffel winnen? Schrijf je dan snel in op de website van Kiddowz en laat weten voor wie je meedoet!

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

AFGELOPEN: Win een Sealife weetjes kwartet

Hou jij van alles wat met de zee te maken heeft? Goed nieuws want Coole Suggesties geeft voor ‘World Ocean Day’ een Sealife weetjes kwartet weg.

Bij dit leuke familie kaartspel zijn de dieren uit zeeën en oceanen afgebeeld op extra grote kaarten waar ook nog eens interessante weetjes op staan. 

Kan jij niet wachten om dit spel met je gezin te spelen? Schrijf je dan snel voor de winactie op de website van Coole Suggesties.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

kind

AFGELOPEN: Win een Woezel en Pip Dessineo

Wil je je kind creatief bezighouden? Dat kan dankzij Mama’s Mind, want in samenwerking met Jumbo kan jij Woezel en Pip Dessineo winnen. 

Met Woezel en Pip Dessineo leert je kind tekenen aan de hand van kleur- en tekensjablonen. En het goede is dat alles makkelijk op te ruimen is in de tekendoos. Geen rommel meer!

Meedoen aan deze winactie kan door te reageren onder de blogpost op de website van Mama’s mind of op de Instagrampagina van hen.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

kinderen

AFGELOPEN: Win een pakket Elliott van de aarde

Wil jij je kind op een speelse en leerzame manier in aanraking laten komen met thema’s als vriendschap en familie? Lees dan snel verder!

Jij kan namelijk 3x een pakket van Elliot van de aarde winnen! De animatieserie op Cartoon Network omarmt ruimdenkendheid, acceptatie en de wonderen van anders zijn. 

Wil jij dit pakket vol gadgets zoals de Aarde pen, totebag, telefoon charging pad en een notebook winnen? Schrijf je dan snel in op de website van Oudersenzo.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

Win een Nintendo Switch

AFGELOPEN: Win een Nintendo Switch

De nieuwe Nintendo Switch is de meest vooruitdenkende gameconsole die de laatste jaren op de markt is gebracht. Je speelt je favoriete spel altijd, overal en met iedereen. Daarnaast biedt deze console diverse speelstijlen.

SlaJeSlag geeft een exemplaar, inclusief twee controllers, stroomkabels, handleiding en HDMI-kabel, weg ter waarde van € 369,00.

Doe mee en  win deze fantastische prijs.

Win een Nintendo Switch

 

AFGELOPEN: Win een drager van Wildride voor je dreumes of peuter

Heerlijk eropuit met je peuter zonder een kinderwagen mee te slepen? De Wildride is een drager speciaal voor dreumesen en peuters en jij kan deze dankzij vriendin.nl winnen!

Deze drager t.w.v. € 69 heeft verschillende voordelen, zo is hij ergonomisch voor je kind én voor jou! Je huidige rugklachten en vermijd je ze in de toekomst!

Zin om met je mini-me op pad te gaan op een gezonde manier? Abonneer je dan snel op de nieuwsbrief en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/