Zoek de verschillen en win een overnachting

Wil jij er even tussenuit knijpen voor het drukke najaar begint? Dan is deze wedstrijd van ENGIE echt iets voor jou. Vind jij alle verschillen, dan kun je een energieneutrale overnachting t.w.v. € 242 in het Four Elements Hotel winnen.

Een duurzame getaway waar groen en luxe samenkomen, wat wil je nog meer? Frisse lucht, vers eten, ‘no waste’ en kwaliteit vormen de hoekstenen van duurzaam reizen. Waag je kans op deze wedstrijd en ontdek het zelf!

Speel mee en maak kans op een luxeovernachting.

Button

 

Disney

Win een vakantie naar Disneyland

Een tripje naar Disneyland Paris is altijd een goed idee! Doe dus snel mee met deze wedstrijd en ontdek zelf alle leuke attracties en maak kennis met al je favoriete disneyfiguren tijdens de iconische parade. Dit is een vakantie waarvan je echt kan genieten.

Ook is de nieuwe Marvel Avengers campus open. Laat deze kans dus niet liggen en ontmoet je favo superhelden in het themapark.

Waag je kans en win!

 

AFGELOPEN: Win een weekendje weg naar Texel t.w.v. € 395

Nood aan ontspanning? Dan komt een relaxweekendje vast als geroepen! Het enige wat je moet doen, is je inschrijven voor de nieuwsbrief van PlusOnline en je maakt kans op een weekend in Texel t.w.v. € 395.

Bij aanmelding kun je ook rekenen op vele leuke extra’s zoals tips, recepten, quizzen, puzzels en meer. Waar wacht je nog op? Doe mee en wie weet loop je binnenkort door de duinen, beklim je de vuurtoren en kom je tot rust in het vakantiehuis.

Schrijf je in en ding mee naar de hoofdprijs!

Button

 

Win een vakantie in een luxe villa in Oostenrijk

Het is al eind augustus, maar dat wil niet zeggen dat je niet meer op vakantie kan. Kiosk denkt daar net zo over, want ze geven een verblijf in een luxe villa in Oostenrijk weg.

Een week lang kun jij overnachten in de prachtige villa, dat is een vakantie t.w.v. € 2.000. Bovendien ontvang je bij je deelname sowieso een leescadeau. Het enige dat je moet doen om kans te maken, is de 3 verschillen zoeken. Veel succes!

Wie zoekt, die vindt! Waag je kans en win.

 

Win een unieke overnachting voor twee

Kan jij wel wat quality time met je partner gebruiken? Doe dan zeker mee met deze wedstrijd van Care-a-Lot, want je kan een unieke overnachting voor winnen.

Je kan kiezen uit wel 5000 unieke adresjes om nieuwe herinneringen te maken. Het enige wat je moet doen is het aantal snoepjes in het glas raden. De wedstrijd loop eind deze maand af dus waag nog snel een gokje en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Raad het aantal snoepjes en win!

 

Hotel

Win een weekend weg in een Van der Valk hotel

Wil jij er samen met je geliefde een weekendje tussenuit? Dan zit je altijd goed in een Van der Valk hotel. Speciaal voor valentijn kan je nu een weekendje weg winnen in één van de Van der Valk hotels naar keuze.

Kies voor onze hoofdstad en maak een romatische wandeling door het Vondelpark of vertoef in het Zuidse Tilburg en geniet van de gezelligheid en het samenzijn. Deelname is geheel gratis, dus doe snel mee en leg je partner (en jezelf) in de watten.

Waag je kans en win!

 

AFGELOPEN: Win een mooie kampeeruitrusting van Isabella

Speel jij het deze zomer op safe en ga je met de camper op vakantie in plaats van het vliegtuig? Of trek jij met je gezin op jaarlijkse vakantie naar die ene leuke camping in Frankrijk?

In beide gevallen kan jij deze handige kampeeruitrusting van Isabella winnen. Wat deze uitrusting inhoudt? Je kan 2x de Regisseursstoel winnen t.w.v. € 78.

Wil jij meedoen aan deze handige winactie? Doe dan snel mee met de quiz en probeer alle prijsvragen juist te beantwoorden!

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

goedkope autovakantie

Tips voor een goedkope autovakantie

Droom jij ervan om een mooie reis te winnen? Deze wens zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden wanneer je meedoet aan een prijsvraag waarmee je een reis kunt winnen. Niet getreurd als je achter het net vist. Met deze tips ga jij goedkoop op autovakantie en beleef je een heerlijke tijd.

Kies de goedkoopste route

Het kan flink schelen in de kosten als je voor vertrek de tijd neemt om de goedkoopste route uit te stippelen naar je bestemming. Zo kan het bijvoorbeeld slim zijn om Oostenrijk en Zwitserland te vermijden als je op doorreis bent, aangezien een autovignet hier verplicht is. In Frankrijk en Spanje kunnen de kosten oplopen door dure tolwegen. Kies voor regionale wegen om te besparen op deze kosten. Door slim te plannen zijn er zeker doorgaande hoofdwegen te vinden waar het niet al te druk is. Zo zie je ook nog eens wat van de omgeving.

Check je autoverzekering

Als automobilist is de autoverzekering een grote kostenpost waar je maandelijks mee te maken hebt. Het kan geen kwaad om voordat je op autovakantie gaat eens goed naar deze verzekering te kijken. Autoverzekeringen vergelijken maakt inzichtelijk of je ergens anders wellicht een goedkopere verzekering af kunt sluiten. Veel autoverzekeringen zijn direct opzegbaar, waardoor het overstappen een fluitje van een cent is. Kijk hierbij goed naar de dekking die je nodig hebt. Je wilt natuurlijk niet met hoge schadekosten te maken krijgen op het moment dat je op vakantie bent. Zo kan een allriskverzekering aantrekkelijk zijn als jij in een relatief nieuwe auto rijdt. 

Goedkoop tanken

Een andere bepalende factor in de prijs van jouw autovakantie: de brandstof. Je bespaart hier al gemakkelijk op door niet te tanken langs de snelweg, maar bijvoorbeeld bij een tankstation langs de kleinere wegen of in een stad. Check voor vertrek de benzineprijzen in de verschillende landen. Dit kan je ook helpen bij het plannen van de goedkoopste route. Zo weet je direct of het slim is om de tank nog even vol te gooien voordat je een grens oversteekt of dat je beter nog een paar kilometer wacht.

Check de bandenspanning

Voordat je op weg gaat, check je de bandenspanning. Veel mensen rijden te lang door met een lage bandenspanning. Dit zorgt niet alleen voor snellere slijtage, met in het ergste geval een lekke band als gevolg, maar ook voor een hoger brandstofgebruik. Je brengt de banden eenvoudig op spanning door langs een tankstation te rijden en daar je banden op te pompen. Het valt aan te raden om altijd een paar munten bij de hand te hebben, want vaak moet er muntgeld in het apparaat.

 

AFGELOPEN: Win een vakantie in Frankrijk bij Vakantiepark Domaine de Lanzac

De zomervakantie komt eraan en dat betekent één ding: een vakantiepark giveaway! Jij kan dankzij Frankrijkvakantieland een vakantie in Frankrijk bij Vakantiepark Domaine de Lanzac winnen.

De winnaar mag een week in een luxe vakantiehuis voor 4 personen op vakantiepark Domaine de Lanzac, in de Dordogne verblijven. Bovendien krijg je een gratis diner voor 2 personen!

Wil je meedoen aan deze zomerse wedstrijd en een te gekke vakantie in Frankrijk winnen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een overnachting bij Room Mate Bruno

Ben jij ook zo’n grote fan van het Eurovision song contest? Lucky you want niet wordt het contest dit jaar in ons eigen landje georganiseerd, maar kan jij ook een overnachting in het officiële hotel van Eurovison Song Contest Rotterdam 2021 winnen!

Je maakt kans op een overnachting voor twee personen bij hotel Room Mate Bruno in Rotterdam. 

Staan jij en je plus one al te popelen voor meer? Schrijf je dan snel in en wie weet word jij binnenkort wel gecontacteerd door Time To Momo!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/