AFGELOPEN: Win een mooie kampeeruitrusting van Isabella

Speel jij het deze zomer op safe en ga je met de camper op vakantie in plaats van het vliegtuig? Of trek jij met je gezin op jaarlijkse vakantie naar die ene leuke camping in Frankrijk?

In beide gevallen kan jij deze handige kampeeruitrusting van Isabella winnen. Wat deze uitrusting inhoudt? Je kan 2x de Regisseursstoel winnen t.w.v. € 78.

Wil jij meedoen aan deze handige winactie? Doe dan snel mee met de quiz en probeer alle prijsvragen juist te beantwoorden!

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

goedkope autovakantie

Tips voor een goedkope autovakantie

Droom jij ervan om een mooie reis te winnen? Deze wens zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden wanneer je meedoet aan een prijsvraag waarmee je een reis kunt winnen. Niet getreurd als je achter het net vist. Met deze tips ga jij goedkoop op autovakantie en beleef je een heerlijke tijd.

Kies de goedkoopste route

Het kan flink schelen in de kosten als je voor vertrek de tijd neemt om de goedkoopste route uit te stippelen naar je bestemming. Zo kan het bijvoorbeeld slim zijn om Oostenrijk en Zwitserland te vermijden als je op doorreis bent, aangezien een autovignet hier verplicht is. In Frankrijk en Spanje kunnen de kosten oplopen door dure tolwegen. Kies voor regionale wegen om te besparen op deze kosten. Door slim te plannen zijn er zeker doorgaande hoofdwegen te vinden waar het niet al te druk is. Zo zie je ook nog eens wat van de omgeving.

Check je autoverzekering

Als automobilist is de autoverzekering een grote kostenpost waar je maandelijks mee te maken hebt. Het kan geen kwaad om voordat je op autovakantie gaat eens goed naar deze verzekering te kijken. Autoverzekeringen vergelijken maakt inzichtelijk of je ergens anders wellicht een goedkopere verzekering af kunt sluiten. Veel autoverzekeringen zijn direct opzegbaar, waardoor het overstappen een fluitje van een cent is. Kijk hierbij goed naar de dekking die je nodig hebt. Je wilt natuurlijk niet met hoge schadekosten te maken krijgen op het moment dat je op vakantie bent. Zo kan een allriskverzekering aantrekkelijk zijn als jij in een relatief nieuwe auto rijdt. 

Goedkoop tanken

Een andere bepalende factor in de prijs van jouw autovakantie: de brandstof. Je bespaart hier al gemakkelijk op door niet te tanken langs de snelweg, maar bijvoorbeeld bij een tankstation langs de kleinere wegen of in een stad. Check voor vertrek de benzineprijzen in de verschillende landen. Dit kan je ook helpen bij het plannen van de goedkoopste route. Zo weet je direct of het slim is om de tank nog even vol te gooien voordat je een grens oversteekt of dat je beter nog een paar kilometer wacht.

Check de bandenspanning

Voordat je op weg gaat, check je de bandenspanning. Veel mensen rijden te lang door met een lage bandenspanning. Dit zorgt niet alleen voor snellere slijtage, met in het ergste geval een lekke band als gevolg, maar ook voor een hoger brandstofgebruik. Je brengt de banden eenvoudig op spanning door langs een tankstation te rijden en daar je banden op te pompen. Het valt aan te raden om altijd een paar munten bij de hand te hebben, want vaak moet er muntgeld in het apparaat.

 

AFGELOPEN: Win een vakantie in Frankrijk bij Vakantiepark Domaine de Lanzac

De zomervakantie komt eraan en dat betekent één ding: een vakantiepark giveaway! Jij kan dankzij Frankrijkvakantieland een vakantie in Frankrijk bij Vakantiepark Domaine de Lanzac winnen.

De winnaar mag een week in een luxe vakantiehuis voor 4 personen op vakantiepark Domaine de Lanzac, in de Dordogne verblijven. Bovendien krijg je een gratis diner voor 2 personen!

Wil je meedoen aan deze zomerse wedstrijd en een te gekke vakantie in Frankrijk winnen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een overnachting bij Room Mate Bruno

Ben jij ook zo’n grote fan van het Eurovision song contest? Lucky you want niet wordt het contest dit jaar in ons eigen landje georganiseerd, maar kan jij ook een overnachting in het officiële hotel van Eurovison Song Contest Rotterdam 2021 winnen!

Je maakt kans op een overnachting voor twee personen bij hotel Room Mate Bruno in Rotterdam. 

Staan jij en je plus one al te popelen voor meer? Schrijf je dan snel in en wie weet word jij binnenkort wel gecontacteerd door Time To Momo!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een RCN vakantie

RCN is een organisatie die hun winstuitkering besteed aan vakanties voor mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is. 

Daarom hebben ze een leuke winactie georganiseerd voor iedereen die dit seizoen te gast is bij RCN Vakantieparken. Met de dubbeleglimlach fotowedstrijd verloten ze 2x een gratis week op RCN Laacher See in een glampingaccommodatie naar keuze!

Wil jij meedoen? Volg dan de stappen onder de blogpost van RCN en wie weet win jij wel een leuke vakantie in één van de vakantieparken.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

bed

AFGELOPEN: Win een overnachting en diner voor twee

Hebben jij en je partner nood aan een weekendje weg? Dan is deze winactie zeker iets voor jou! Jij kan namelijk een weekendje weg winnen, in eigen land weliswaar. 

Grazia geeft een overnachting en diner voor twee personen weg! De overnachting vindt plaats in het Le Marin Boutique Hotel in Rotterdam en is t.w.v. € 119,95.

Meedoen is easy! Schrijf je in via het formulier dat je op de website van Grazia terugvindt en klaar is kees! Meedoen kan tot 20 april.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een midweek in een strandhuisje

Vertoef jij graag aan de zee? Krijg je maar niet genoeg van het geluid van de zee en de geur van de natuur? Doe dan mee aan deze winactie van @vakantiedealz en maak kans op een gratis midweek in een strandhuisje van Willy Zuid!

In de prijs zit 1x een midweek verblijf in een ‘Comfort Bungalow’ voor 5 personen inbegrepen en de administratiekosten, eindschoonmaak, lakenpakket, bedden opmaakservice en een handdoek pakket.

Wil jij binnenkort genieten van de zee? Volg dan de stappen onder de Instagram post van  @vakantiedealz.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een vakantie

Mis jij op vakantie gaan ook zo hard en ben je klaar voor een nieuw avontuur? Ben jij in augustus vrij? Dan hebben wij de perfect winactie voor jou! Srprs.me geeft namelijk een Multi City trip weg! Zo kan jij meteen de schade inhalen van al dat thuis zitten.

Je bezoekt op 8 dagen 3 verschillende steden in 3 verschillende landen. En het leuke is dat de locaties een verrassing zijn, je weet dus pas op de luchthaven naar waar je gaat! Tip: ze liggen alle 3 in Europa.

Ben jij klaar voor dit avontuur? Meld je dan snel aan!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Aruba

AFGELOPEN: Win een trip naar Aruba voor 2

Ben jij de lockdown beu en kan je niet wachten tot je weer mag reizen? We got you! Spirited Union geeft een namelijk een vakantie van 7 dagen weg inclusief vliegtickets en hotel.

Door te genieten van een voorproefje van de limited edition queen pineapple & spice rum, kan jij deelnemen aan een loterij om een droomvakantie naar Aruba te winnen.

Ben je al aan het dagdromen van die tropische temperaturen? Doe mee met de trekking en maak kans op deze prijs.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

strandhuis

AFGELOPEN: Win een verblijf in de nieuwe Beach Chilla in Park Zandvoort

Wil je kans maken op een Center Parcs test verblijf in Beach Chilla in Park Zandvoort? Wil je even weg van de stress en quality time?

Doe dan mee met deze wedstrijd en win voor jezelf én voor een vriend of familielid een testverblijf in Park Zandvoort. Je kan 2 verblijven winnen van 6 personen per verblijf. Je kan lekker nagenieten van Pasen want deze actie vindt plaats in het weekend van 9 t/m 12 april 2021.

Schrijf je nu in en maak kans op deze mooie prijs!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/