tuin

Win een Okatsune 217 heggenschaar

Ben jij van plan om je tuin binnenkort lente-proof te maken? Of ben jij er al vroeg bij en moet je enkel de laatste details afwerken? In beide gevallen kan deze winactie een groot voordeel zijn.

Groei.nl geeft een Okatsune 217 heggenschaar weg, zo bespaar je niet alleen veel geld, maar kan je zelf je tuin onderhouden zonder dat er een tuinman bij te pas komt.

Wil jij deze lichte en uiterst gebalanceerde tuinschaar winnen en het hef in eigen handen nemen? Schrijf je dan als de bliksem in!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

bureau

AFGELOPEN: Win een thuiswerk-set

Is telewerken voor jou de norm geworden sinds corona? Dan wordt je zeker en vast gelukkig van deze winactie. Radionl geeft een thuiswerk-set weg en jij kan deze winnen!

De set die je kan winnen is t.w.v. € 449 en houdt een gloednieuwe bureau en bureaustoel in zodat jij in pure comfort kan werken van thuis uit.

Wil jij meedoen? Laat door middel van een foto zien dat jij toe bent aan een professionele en betere thuiswerk-set en maak zo kans om deze wedstrijd te winnen.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win een slaaptrainer van Numsy

Is jouw slaapritme de laatste tijd niet meer zo goed en wil je daar verandering in brengen? Lees dan snel verder want jij kan een slaaptrainer van Numsy winnen.

Story geeft 3x één slaaptrainer weg en jij kan deze winnen! Het apparaat heeft verschillende functies en kan een witte ruis en negen andere rustgevende geluiden afspelen waardoor jij sneller in slaap valt.

Meedoen aan deze zalige winactie? Schrijf je dan snel in en wie weet lig jij binnenkort weer als een roosje te slapen in bed.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

bureau

AFGELOPEN: Win een bureau

Nu we door de corona maatregelen zoveel mogelijk moeten telewerken, is een goede bureau essentieel. Daarom hebben wij deze winactie voor jou gevonden!

RTL geeft het zelfgemaakte bureau van Martine weg, zo kan jij in alle rust werken. De bureau begon eigenlijk als oud ledikantje en Martine heeft deze omgetoverd tot een prachtig blauw ontwerp.

Wil jij deze bureau winnen? Volg dan de stappen onder de blogpost van RTL en wie weet krijg jij binnenkort een telefoontje!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

kleding

AFGELOPEN: Win een Robijn pakket

Wil jij eens nieuwe geuren en kleuren uitproberen voor je kleding te wassen? Lucky you want jij kan dankzij Koffietijd een Robijn pakket winnen!

In het pakket zitten verschillende wasproducten zoals Robijn Color wasmiddel capsules, Robijn Passiebloem & Bergamot wasverzachter en Robijn DryWash original.

Wil jij dat jouw kleren heerlijk ruiken na hun wasbeurt? Doe dan snel mee aan deze wedstrijd en wie weet ontvang jij het Robijn pakket binnenkort!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

kuisen

AFGELOPEN: Win een ecologische schoonmaak set

Wil jij je lenteschoonmaak op een ecologisch verantwoorde manier doen, zonder al die schadelijke stoffen? Doe dan zeker mee aan deze prijsvraag van Kiddowz.

Je kan een uitgebreide schoonmaakset met producten van Point-Virgule en Klok winnen. In het pakket zit onder andere Klok Waspoeder Wit en Kleur, Klok Vloeibaar Wasmiddel, plumeau met veren en handvat van bamboe en een set van 2 doeken uit microvezel groen en wit.

Wil jij meedoen aan deze winactie? Reageer dan voor 21 april onder de blogpost van Kiddowz.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

tuin

AFGELOPEN: Win een outdoor 2-zitsbankje

Wil jij je tuin helemaal lenteproof maken? Dan is deze post voor jou bedoeld! Holistik heeft namelijk een leuke winactie voor jou.

Je kan een elegante minimalistisch outdoor 2-zitsbankje winnen. De bank is van het duurzame merk Jotex en is t.w.v. € 469.

Wil jij meedoen aan deze leuke wedstrijd? Volg dan de stappen onder de blogpost van Holistik en wie weet heb jij binnenkort een gezellige lounge in je tuin staan!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

tuin

AFGELOPEN: Win het boek De Groene tuin t.w.v. € 25

Wil jij van je tuin graag een groene oase maken? Dan is dit hét boek voor jou! GezondNU geeft 12x het boek De Groene tuin weg t.w.v. € 25.

Mis jij kleur in je tuin, het gesjirp van vogels en het zoemen van bijen? Dan zit je hier goed in dit boek wordt er op een duidelijke en simpele manier uitgelegd hoe jij het beste uit jouw tuin kan halen.

Wil jij één van de twaalf gelukkigen zijn en deze leuke prijs winnen? Vul dan snel het formulier in en wie weet ziet jouw tuin er binnen de kortste keren prachtig uit!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een zijdeboeket en een burlesque vloerlamp

Wil jij je huis een unieke touch geven zonder heel je interieur aan te passen? Lees dan snel verder! @sharonflowers.flowerartist en @richmondinteriors zijn een leuke samenwerking aangegaan. Ze geven een XL zijdeboeket t.w.v. € 250 en een vloerlamp burlesque t.w.v. € 1.500 weg.

Het zijdeboeket is een samenstelling van de mooiste bloemen uit Sharon haar winkel en de burlesque vloerlamp is een prachtige roze lamp uit de webshop van Richmond Interiors.

Wil jij deze prijs graag winnen? Volg dan de stappen onder de Instagrampost!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win trending woonaccessoires

Wil jij jouw huis lente-proof maken? Lucky you! fonQ geeft namelijk 7x super trendy woonaccessoires weg, zodat jouw huis er tegen Pasen gezellig uit ziet. 

Je kan zeven items winnen uit de laatste collectie van fonQ. De collectie staat in het thema van kleur, je vindt er tal van lente-en zomerkleuren terug. Summer 2021, here we come!

Wil jij meedoen aan deze winactie? Laat dan weten wat jouw favoriete voorjaarstrend is en misschien staat jouw woning binnenkort vol met trending woonaccessoires.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/