planeet

AFGELOPEN: Win de dvd A perfect planet

Kan jij wel een nieuwe dvd gebruiken om je vrijdagavonden mee door te brengen? Goed nieuws want Avrobode geeft de dvd A perfect planet weg!

Het is een vijfdelige BBC Earth-serie en verschijnt binnenkort voor de eerste keer op dvd. Sir David Attenborough toont in deze serie hoe perfect planeet aarde is. 

Wil jij meegenomen worden op een verbluffende visuele wereldreis? Schrijf je dan snel in en maak zo kans op deze prachtige dvd!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

boek

AFGELOPEN: Win het boek Blauwe Planeet-Blue Planet II

Heb jij veel interesse in de natuur en wil je deze met je kinderen of leerlingen delen? Heb je de documentaires Blue Planet, Frozen Planet, Green Planet gezien? Goed nieuws! BBC geeft het boek Blauwe Planeet-Blue Planet II weg.

Dit boek is gebaseerd op verschillende natuurdocumentaires en heeft deze op kinderformaat in een boek vastgelegd. Er staan prachtige illustraties in waardoor het informatieve boek plots een stuk leuker wordt voor kinderen om te lezen. Er staat informatie in over de verschillende zeedieren, maar ook hoe we de oceaan kunnen beschermen. 

Meedoen aan deze winactie is makkelijk, het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win het spel BBC Earth: Animals van Identity Games bij Omniversum

Op zoek naar een leuk en leerzaam spel om met vrienden of familie te spelen? Dan is het spel BBC Earth: Animals van Identity Games echt een aanrader voor jou! Dit spel kan je nu winnen bij Omniversum.

Het spel bestaat uit een spelbord, fotokaarten en geeft je toegang tot een speciale website. Op deze bijbehorende websites vind je prachtige BBC Earth video’s die nodig zijn om sommige vragen te beantwoorden.

Kans maken op deze toffe prijs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Omniversum en misschien ben jij en één van de gelukkige winnaars!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/