film

AFGELOPEN: Win de DVD van The Hunt

Wil jij een film kijken, maar ben je de romantische films beu? Lees dan verder! Filmdomein geeft namelijk een DVD en een Blu-ray weg van de satirische komedie The Hunt.

The Hunt gaat over twaalf personen die niet weten niet waar ze zijn of hoe ze op die plek zijn gekomen. De elite verzamelt zich op die afgelegen plek om op mensen te jagen als sport.

Laat weten of jij liever de Blu-ray of de DVD ontvangt en geef antwoord op de vraag “Welke actrice, die twee Oscars won; voor Boys Don’t Cry en Million Dollar Baby, is in The Hunt te zien als Athena?” en maak zo kans om te winnen!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win 2 bioscooptickets

AFGELOPEN: Win 2 gratis bioscooptickets voor F*ck de Liefde

De liefde: het is zoiets moois, maar het kan je ook zoveel ellende geven. Vanaf 3 oktober is F*ck de Liefde te zien in de bioscoop en jij kunt nu kans maken op 2 gratis kaartjes.

Deze romantische film is binnenkort te zien in de bioscoop en gaat over 3 liefdesverhalen. Er spelen weer een hoop leuke BN’ers in, waaronder Nicolette van Dam, Thijs Römer, Yolanthe Cabau en Victoria Koblenko.

Wil jij deze toppers zien in de nieuwste romkom? Doe dan snel mee met de prijsvraag en maak kans op die 2 gratis tickets!

 

the Hustle

AFGELOPEN: Win twee kaarten voor The Hustle én leuke goodies

Vanaf 10 mei kunnen we in de bioscopen gaan genieten van een nieuwe comedy. The Hustle heeft aan hoge verwachtingen te voldoen met in de hoofdrol Anne Hathaway en Rebel Wilson. Het tweetal gaat erop uit om mannelijke miljonairs op te lichten.

Mediaplatform &C (andsee) verloot 10 x 2 kaartjes voor deze film met daarbij een gouden make-up tasje en een lipstick-powerbank. Zo kun je in passende stijl de bioscoop inlopen!

Kans maken op deze leuke prijs? Geef je op en win!