gym

Win een gym abonnement bij Basic Fit

Ben jij al helemaal summer ready? Met deze wedstrijd ben je in geen tijd klaar om deze zomer het beste van jezelf te laten zien, want jij maakt namelijk kans op een jaar gratis toegang bij Basic Fit!

Of je nu een sixpack wil of je conditie wil verbeteren, met deze wedstrijd haal je je doel in geen tijd. Een jaarlang krijg je gratis toegang tot een Basic Fit in de buurt en kun je al hun materiaal gebruiken wanneer je maar wil. Waar wacht je nog op? Ga ervoor en bereik al je doelen!

Win een jaarabonnement bij Basic Fit t.w.v. € 240.

 

e-bike

Win een e-bike t.w.v. € 1.400

Fiets jij graag, maar zijn lange fietstochten toch een stapje te ver? Dan is een e-bike echt iets voor jou! Met een e-bike kun je zonder te veel inspanningen te leveren nieuwe bestemmingen ontdekken. Geweldig toch? Je hebt geluk, want je kunt er nu één winnen.

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan een elektrische fiets. Het is milieuvriendelijk én ideaal voor lange afstanden. En je bereikt natuurlijk veel sneller je bestemming. Waar wacht je nog op?

Waag je kans en sleep een e-bike t.w.v. € 1.400 binnen.

 

e-bike

Maak kans op een Stella e-bike t.w.v. € 1899

Hou jij er ook van om tijdens deze lentedagen een lange fietstocht te maken? Met een elektrische fiets kan dat zelfs zonder moeite. Goed nieuws, want PlusOnline geeft een Stella e-bike t.w.v. € 1899 weg!

Bij aanmelding kun je rekenen op vele leuke extra’s zoals tips, recepten, quizzen, puzzels en meer. Bovendien speel je automatisch mee voor de e-bike. En dat zonder je portemonnee open te doen. Wacht dus niet langer en waag je kans!

Meld je gratis aan en maak kans op een e-bike van Stella.

 

voetbal

AFGELOPEN: Win een voetbal verrassing

Alle voetbalfans weten al wel dat 11 juni het EK in Rome start. Vanaf dan is het twee weken puur plezier met een dagelijkse voetbalmatch. Maar er is meer nieuws, jij kan namelijk een leuke verrassing winnen.

MamaScrapelle heeft een EK wedstrijd 2021 poule opgericht en jij kan meedoen. Er zijn een aantal zaken die je moet kunnen voorspellen zoals de eindstand van de eerste drie wedstrijden van Oranje. 

Over de prijs kan er nog niet veel verklapt worden, maar het is uiteraard in het voetbalthema! Meedoen? Volg dan de volledige stappenlijst onderaan de blogpost van MamaScrapelle.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

fiets

AFGELOPEN: Win een juice lubes scrubb ’n buff pakket

Ben jij een fietsfanaat? Dan hebben wij goed nieuws voor jou want Wielerflits heeft een leuke winactie in petto. Je kan namelijk een juice lubes scrubb ‘n buff pakket winnen!

Het is een handige reinigingsset voor je fiets en alle producten zijn biologisch afbreekbaar. In het pakket vind je verschillende producten terug zoals een Dirt Juice Double Pack ontvetter en reiniger. 

Wil jij deze set winnen en de schoonste fiets van de buurt hebben? Beantwoord dan de prijsvraagHoeveel verschillende nationaliteiten stonden er dit jaar aan de start van de Giro d’Italia?”.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

sport

AFGELOPEN: Win On Running Cloud hardloopschoenen

Ben jij al aan het werken aan je summerbody? Goed nieuws want Activeo2nederland doet een sportieve giveaway op zijn Instagrampagina! 

In samenwerking met Herqua geven ze 1x een splinternieuw paar On Running Cloud hardloopschoenen naar keuze weg t.w.v. €139,95. Daarnaast krijg je ook nog eens + 30 flesjes Active O2 om gehydrateerd te blijven tijdens het hardlopen. 

Wil jij kans maken op deze hardloopschoenen? Volg dan de stappen onder de Instagrampost van Activeo2nederland.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

fiets

AFGELOPEN: Win een Gonso Sitivo fietsbroek

Met het mooie weer kunnen we weer eens verschillende fietsroutes gaan ontdekken. En dankzij wielerflits doe je dit in comfort.

Jij kan namelijk een Gonso Sitivio fietsbroek winnen, zodat je geen zadelpijn meer hebt. Het is een comfortabel fietsshort die voorzien is van een bovenstuk met brede bretels. 

Wil jij kans maken op deze comfy fietsshort? Beantwoord dan de prijsvraag “Hoeveel kilometers zitten de coureurs dit jaar in het zadel tijdens de Giro d’Italia?”

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

sport

Win een hoofdband

Alle sportyspice opgelet! Story is er weer met een leuke winactie. Deze keer kan je 5x een hoofdband winnen van L.I.M. Tech.

De hoofdband weegt maar 15 gram en is gemaakt van een fijne, rekbare stof, waardoor je meteen vergeet dat je er zelfs één op hebt. Het materiaal zorgt ervoor dat je zweet snel wordt afgevoerd zodat je voorhoofd droog blijft.

Wil je de hoofband in het roze, rood, blauw, oranje of zwart winnen? Schrijf je snel in en wie weet ontvang jij binnenkort je favoriete kleur in de brievenbus.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

lopen

Win hardloopschoenen van Mizuno

Ben jij al aan het trainen voor je summer body? Of zijn je sportschoenen zo versleten van het afgelopen jaar dat je er wel nieuwe kan gebruiken?

Goed nieuws want jij kan dankzij Story een paar hardloopschoenen van Mizuno winnen! Geen excuses meer om na je werk een rondje te gaan lopen dus.

Wil jij deze prijs winnen? Schrijf je dan snel in voor deze wedstrijd en wie weet ontvang jij ze binnenkort in je brievenbus.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

voetbal

AFGELOPEN: Win het boek Hans Nijland

Kijk je graag naar voetbal en lees je graag? Dan hebben wij goed nieuws want Maxvandaag geeft het boek Hans Nijland, Boerenbluf op de transfermarkt weg.

Hans Nijland was bij FC Groningen de langst zittende club directeur van Nederland en heeft in de tijd dat hij er zat de voetbalindustrie zien exploderen. In dit boek word je meegenomen naar de onderhandelingstafel!

Wil jij de belevenissen lezen achter de schermen van de grootste entertainmentindustrie? Beantwoord dan de prijsvraag “In welk jaar stopt Hans Nijland als directeur van FC Groningen?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/