Burendag

AFGELOPEN: Win een Douwe Egberts koffiepakket t.w.v. € 125

Een kop koffie zorgt niet alleen voor een goed begin van de dag, maar verbindt ook mensen. Douwe Egberts denkt er net zo over, daarom geven ze 10x een blik vol koffie weg voor Burendag!

Samen met Het Oranje Fonds slaan ze de handen in elkaar en organiseren ze op zaterdag 23 september Burendag. Deze dag staat in het teken van samenkomen. En hoe kun je nou beter de tijd nemen voor je buren dan met een kop koffie? Doe dus snel mee en win!

Beantwoord de prijsvraag en win.

 

AFGELOPEN: Win een jaar lang hondenvoer

Je hond verdient het beste van het beste. Jij kan jouw trouwe viervoeter verwennen met de kwaliteitsvolle voeding van Eukanuba

Wist je dat honden kunnen met het gebruik van Eukanuba 30% langer leven dan hun gemiddelde ras levensduur samen met de passende zorg? Reden genoeg om aan deze winactie mee te doen!

Wil jij deze handige prijs winnen? Beantwoord dan de prijsvraag “Hoe oud zijn deze viervoeters doorgaans als ze naar de hulphondenschool gaan?”.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

Win een prachtige jurk

Het warme weer is in aanzicht, dus we kunnen onze zomerjurken weer bovenhalen. Daarom heeft 100pmagazine een leuke winactie klaarstaan in samenwerking met Studio Anneloes.

Studio Anneloes bestaat 15 jaar en jij kan een prachtige jurk van de nieuwste collectie winnen. Je kunt kiezen uit de‘Circle Dress, de Cintia minimal en de Magic Stripe

Wil jij stralen tegen de zomer in deze jurk? Beantwoord dan de prijsvraag “Welke jurk van Studio Anneloes en in welke maat zou jij graag willen winnen?”.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

stofzuiger

Win de limited edition van de stofzuiger Henry

Die grote lenteschoonmaak is al wel even voorbij, maar dat betekent niet dat we onze dagelijkse of wekelijkse schoonmaak mogen vergeten. Daarom heeft 100pmagazine een leuke winactie voor jullie klaarstaan!

Jij kan namelijk een limited edition van de stofzuiger Henry winnen. De stofzuiger heeft verschillende nieuwe features zoals een ketelinhoud van 7 liter en een stevige bumper die bescherming biedt voor muren en deuren. 

Wil jij winnen? Beantwoord dan de prijsvraag “Waarom zou jij graag deze Henry limited edition stofzuiger willen winnen?”.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

AFGELOPEN: Win een pakket 5th season fruit bites

Gezonde en verantwoorde snacks zijn belangrijk om aan onze kinderen mee te geven voor tijdens hun schooldag. En het goede nieuws is dat jij snacks van 5th Season fruit bites kan winnen

Ken je deze heerlijke gevriesdroogde fruitsnacks al? De zakjes van 5th Season zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Het zijn snelle knabbels die bestaan uit 100% fruit. 

Wil jij drie pakketten van 5th Season met een mix van verschillende Fruit Bites winnen? Beantwoord dan de prijsvraag “In welke smaken zijn de zakjes van 5th Season te koop?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win Onder de golven

Kinderboekenschrijfster en archeologe Linda Dielemans heeft het nieuwe boek Onder de golven uitgebracht en jij kan een gesigneerd exemplaar én een poster van het boek winnen dankzij rmo!

Het is een verhaal over Doggerland, een land dat heel lang geleden op de plek lag waar nu de Noordzee is. Illustrator Djenné Fila laat zien hoe ze die mysterieuze verdronken wereld met haar tekeningen tot leven heeft gebracht

Wil jij dit kinderboek winnen? Beantwoord dan de prijsvraag “Als je een bewoner van Doggerland zou kunnen ontmoeten, wat zou je hem of haar dan vragen?”

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

fiets

AFGELOPEN: Win een Gonso Sitivo fietsbroek

Met het mooie weer kunnen we weer eens verschillende fietsroutes gaan ontdekken. En dankzij wielerflits doe je dit in comfort.

Jij kan namelijk een Gonso Sitivio fietsbroek winnen, zodat je geen zadelpijn meer hebt. Het is een comfortabel fietsshort die voorzien is van een bovenstuk met brede bretels. 

Wil jij kans maken op deze comfy fietsshort? Beantwoord dan de prijsvraag “Hoeveel kilometers zitten de coureurs dit jaar in het zadel tijdens de Giro d’Italia?”

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

AFGELOPEN: Win het boek Marion Pauw

Nood aan een spannend boek dat je even in een andere wereld brengt? Daarvoor ben je aan het juiste adres, want wij hebben voor jou de leukste prijsvraag gezocht!

Max Vandaag geeft het spannende boek Marion Pauw weg. Een boek vol onbeantwoorde vragen en een verdwijning die na jaren misschien toch nog opgelost geraakt.  

Wil jij dit boek winnen? Beantwoord dan snel de prijsvraag “In welk land is Marion Pauw geboren?” en wie weet ligt het boek binnenkort in jouw brievenbus.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

thriller

Win Tot nooit meer van Sterre Carron

Met een thriller kan je zo opgaan in het verhaal dat je het boek koste wat kost zo snel mogelijk uit wilt lezen. En laat dat nu net zijn wat het boek Tot nooit meer van Sterre Carron doet.

Je kan dit spannende boek winnen dankzij Thrillerlezers. Het boek zit vol plottwisten en laat je twijfelen aan wie je wel en niet kan vertrouwen.

Wil jij één van de meest gelezen leading ladies of crime winnen? Beantwoord dan snel de prijsvraag “ Wij willen van jou weten waar de titel Tot nooit meer afwijkt van de vorige boeken van Sterre Carron?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win het boek lucht

Het lezen van boeken heeft tal van voordelen op je mentale gezondheid. En daarom hebben wij deze leuke winactie voor jou gevonden!

Thriller Lezers geeft het boek lucht van Lara Reims weg. Het boek is een spannend toekomstverhaal over jongeren in een veranderende wereld.

Wil jij dit spannende boek winnen? Beantwoord dan de prijsvraag “In het interview vertelt Lara welke gadget zij het leukst vindt, welke is dit?” en stuur je antwoord door naar [email protected].

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/