AFGELOPEN: Win een goodiebag met Australische producten

Ben jij een fan van Australië? Je kunt nu gratis souvenirs scoren, want Australie.nl geeft in samenwerking met de online webshop The Dutch Outback Shop een goodiebag met Australische producten weg!

In dit pakket vind je een mok, een schaaltje, een pak Tim Tam Original, een pak Tim Tam Double Coat en een G’day Koalaset met sticker, boekenlegger en sleutelhanger. Natuurlijk zijn al deze producten versierd met afbeeldingen van de welbekende Australische kangoeroes en koala’s.

Dit wil je allemaal hebben! Laat Australie.nl weten wat jouw favoriete Australische dier is en maak direct kans.

 

 

Win een Looney Tunes prijzenpakket

Wie is er niet groot mee geworden? De Looney Tunes! Deze vrolijke figuren gaan alweer een tijdje mee. Wist je dat van 1930 tot eind jaren 60 de Looney Tunes geregeld in de bioscoop te zien waren?

Zeker weten dat jouw kinderen ze allemaal kunnen opdreunen: Bugs Bunny, Daffy Duck, Elmer Fudd en al die anderen. Gisteren zijn er bij Boomerang weer nieuwe avonturen gelanceerd van de Looney Tunes en dat moet gevierd worden.

Daarom maakt jouw kindje nu kans op een Boomerang pakket met een Looney Tunes bureauset, broodtrommeltje en een sleutelhanger. Laat het hem of haar snel weten!