star wars

AFGELOPEN: Win te gekke Star Wars Day goodies

4 mei is in Nederland een behoorlijk beladen dag vanwege dodenherdenking, maar internationaal is het ook Star Wars Day. En daarom heeft Coole suggesties weeral een leuke winactie klaar staan!

Jij kan namelijk een geweldig Star Wars goodiepakket winnen! Hierin zitten tal van goodies zoals een etui, sokken en een Star Wars pin!  

Wil jij graag winnen? Beantwoord dan snel de prijsvraag “Vertel ons waarom jij fan bent: wat is jouw favoriete Star Wars moment of -film?”

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een studio Inktvis Happy pretpakket

Je kunt nu een ontzettend leuk pakket winnen van studio Inktvis. Dit pakket zit vol met leuke producten waar je gegarandeerd blij van gaat worden!

Wie verdient er volgens jou een pretpakket, of kan je er zelf wel een gebruiken? In deze donkere dagen is een lichtpuntje altijd wel leuk. De winter komt er aan en de kou is dus ook weer terug, gelukkig zitten er in dit pakket Frida Kahlo Llama sokken! Naast dit zitten er nog andere leuke artikelen in het pretpakket.

Wil jij dit pakket winnen? Meld je snel aan!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win vilten pantoffels van Glerups

Met de vilten pantoffels van Glerups hoef jij je deze winter geen zorgen meer te maken over koude voeten. Deze pantoffels houden je voeten namelijk heerlijk warm.

De pantoffels zijn gemaakt van een mengsel van Gotlandwol en merinowol. Ze vormen zich naar de vorm van uw voet, zo zitten ze niet te strak en niet te los. Echt een genot voor je voeten dus!

Story geeft twee paar van deze fijne sloffen weg. Je hoeft alleen maar het winformulier in te vullen om kans te maken op deze toffe prijs.