lezen

AFGELOPEN: Win Hildes droom van Marie Lamballe

Wil jij graag een reis maken naar de vorige eeuw, waar liefdes, intriges en geheimen broeien? Doe dan zeker mee aan de winactie van Avrobode!

Jij kan namelijk 15x  het boek Hildes droom winnen van Marie Lamballe. De stijl van het boek ligt in dezelfde stijl als Agneta’s erfenis, Het weesmeisje en De zeven zussen. Wegdromen zal je dus zeker en vast doen!

Meedoen aan deze winactie? Schrijf je dan snel in op de website van Avrobode en wie weet wordt jij binnenkort gecontacteerd.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

planeet

AFGELOPEN: Win de dvd A perfect planet

Kan jij wel een nieuwe dvd gebruiken om je vrijdagavonden mee door te brengen? Goed nieuws want Avrobode geeft de dvd A perfect planet weg!

Het is een vijfdelige BBC Earth-serie en verschijnt binnenkort voor de eerste keer op dvd. Sir David Attenborough toont in deze serie hoe perfect planeet aarde is. 

Wil jij meegenomen worden op een verbluffende visuele wereldreis? Schrijf je dan snel in en maak zo kans op deze prachtige dvd!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win het boek De verre horizon

Verlies jij jezelf graag in het lezen van een boek? Goed nieuws want jij kan het boek De verre horizon van de Britse auteur Santa Montefiore winnen!

Het boek is het vijfde deel van de romanreeks, maar geen zorgen want je kan alle boeken los van elkaar lezen! Het verhaal gaat over familie Deverill en wat zij allemaal hebben meegemaakt in het verleden.

Wil jij dit leuke boek winnen? Schrijf je dan snel in op de website van Avrobode en wie weet lig jij binnenkort in het zonnetje dit boek te lezen!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een unieke Jan van Haasteren puzzel

Jan van Haasteren kennen we van bekende strips als Baron van Tast en Tinus Trotyl. En tot en met 31 oktober kun je in het Anton Pieck museum in Hattem genieten van zijn werk.

Op deze tentoonstelling is ook het werk ‘De Goochelbeurs’ te zien. Een prachtige puzzelplaat waar je lange tijd naar kunt staren en waarop je iedere keer weer nieuwe dingen ontdekt!

Ter ere van de tentoonstelling worden er maar liefst 15 ‘Goochelbeurs’ puzzels weggeven. Voor de echte puzzelaars, met 1.000 stukjes! Doe snel mee en wie weet puzzel jij erop los deze zomer