movie

AFGELOPEN: Win seizoen 7 van The 100

Alle fans van The 100 opgelet! Het nieuwe seizoen van de serie komt uit en jij kan dit winnen op dvd dankzij Coole Suggesties.

Heb jij alle vorige seizoen al uitgekeken en kan je niet wachten tot seizoen 7 er is? Het beloofd een spannend seizoen te worden waar Clarke, Bellamy en de rest van de groep Sanctum herbouwen. 

Kan jij niet wachten tot je deze dvd hebt zodat je hem helemaal kan bingen? Schrijf je dan snel in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win de dvd Wonder Woman 1984

Wil jij een kleine sprong terug naar de jaren 80 doen? Dan is deze winactie helemaal iets voor jou want Modern Myths geeft in samenwerking met Warner Bros de dvd Wonder Woman 1984 weg!

Door aan deze wedstrijd maak je kans op de film, tweemaal op blu-ray en eenmaal op dvd, inclusief een exclusieve Wonder Woman sleutelhanger.

Wil jij deze leuke prijzen winnen? Beantwoord dan snel de drie verschillende prijsvragen en wie weet win jij één van de prijzen!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win de film Police

Hou jij van misdaad en thriller films? Lees dan zeker verder! Jij kan namelijk de nieuwe en spannende film Police op DVD winnen!

De film komt van de Franse filmmaker Anne Fontaine en is sinds 31 maart uit. De Parijse agenten Aristide en Virginie hebben een heimelijke liefdes affaire en komen samen voor een moeilijk dilemma te staan. 

Wil jij deze film winnen? Beantwoord dan de prijsvraag “Hoe heet het personage waarmee Omar Sy zich in 2011 in de kijker speelde in Intouchables?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

film

AFGELOPEN: Win de DVD The Tunnel

Er gaat niets boven een spannende film kijken en even van je eigen gezelschap genieten. Doe daarom mee aan deze leuke prijsvraag en win de DVD van de gloednieuwe film “The Tunnel”.

12 gelukkige winnaars kunnen binnenkort als eerste de Noorse thriller “The Tunnel” bekijken. De film komt op 7 april uit en gaat over een auto ongeval dat plaatsvindt in een tunnel. 

Wil jij deze spannende film op DVD winnen? Surf dan snel naar de website en wie weet ligt hij binnenkort in je brievenbus!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

film kijken

AFGELOPEN: Win de film De Heksen

Ben jij ook zo’n grote Roald Dahl fan? Wij zijn super enthousiast over de nieuwste heruitvoering van Dahl’s verhaal, De Heksen. En we hebben goed nieuws voor jullie want Kiddowz mag 1x de DVD en 1x de Bluray weggeven!

De film vertelt het donker-humoristische en hartverwarmende verhaal van een jonge wees die eind 1967 bij zijn oma gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. De jongen en zijn oma komen in aanraking met duivelse heksen. Wat er verder gebeurt zal je zelf moeten zien!

Laat weten of jij de DVD of de Bluray verkiest om mee te doen aan deze winactie!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

film

AFGELOPEN: Win de DVD van Synchronic.

Kan jij niet wachten tot het vrijdagavond is en je gezellig een film kan kijken in de zetel? Dan hebben wij de ideale winactie gevonden! TotaalTV geeft namelijk 5x de DVD van Synchronic weg.

De film gaat over hulpverleners en oude vrienden Steve en Dennis uit New Orleans die worden opgeroepen voor een reeks bizarre en gruwelijke ongelukken. Ze denken dat deze ongelukken te wijten zijn aan een nieuwe mysterieuze drug die op de plaats delict is gevonden. 

Schrijf je snel in om kans te maken!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

film

AFGELOPEN: Win de DVD van The Hunt

Wil jij een film kijken, maar ben je de romantische films beu? Lees dan verder! Filmdomein geeft namelijk een DVD en een Blu-ray weg van de satirische komedie The Hunt.

The Hunt gaat over twaalf personen die niet weten niet waar ze zijn of hoe ze op die plek zijn gekomen. De elite verzamelt zich op die afgelegen plek om op mensen te jagen als sport.

Laat weten of jij liever de Blu-ray of de DVD ontvangt en geef antwoord op de vraag “Welke actrice, die twee Oscars won; voor Boys Don’t Cry en Million Dollar Baby, is in The Hunt te zien als Athena?” en maak zo kans om te winnen!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

popcorn

Win de DVD van After We Collided

Wil je tijdens deze donkere dagen ook gewoon in bed liggen en films kijken? Vergeet Netflix en chill want Hitkrant heeft de ideale winactie voor jou!  Hitkrant deelt 5 DVD’s van de gloednieuwe film After We Collided uit en jij kan deze winnen.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2014, In de film volgen ze het liefdesleven van twee jongvolwassenen. Extra goed nieuws: Dylan Sprouse is éen van de hoofdacteurs in deze film, en wat is er nu beter dan een hele film lang naar zijn knappe koppie kijken?

Wil jij kans maken? Volg Hitkrant dan op Instagram en vul hun formulier in!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win bioscoopkaartjes voor De Croods 2

Een tijdje was het even niet meer mogelijk, maar we kunnen nu weer naar de bioscoop toe! Een ontzettend leuk uitje voor de hele familie. Je hebt geluk, want je kunt nu 2 x bioscoopkaartjes winnen voor de film De Croods 2!

Zijn jullie kinderen ook dol op films kijken? Dan is deze film zeker een aanrader. Het is wel slim om eerst even deel 1 te kijken thuis, maar dit is zeker geen straf! Pak er lekker wat popcorn bij en ga met zijn allen een avondje op de bank zitten.

Doe snel mee en maak kans op deze ontzettend leuke prijs. Alvast veel kijkplezier!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

 

popcorn

AFGELOPEN: Win tickets voor de film ‘De Schooltuin’

Als het slecht weer is, is er natuurlijk niks fijner dan een middagje met de kinderen naar de bioscoop te gaan. Dit is een uitje dat bijna elk kind leuk vind. Vooral als er een leuke film draait zoals ‘De Schooltuin’. Tuin- en Buitenleven geeft een bon weg voor 4 personen. 

De bioscoop film De Schooltuin gaat over een basisschool die vorig jaar een sponsorloop heeft georganiseerd om geld op te halen voor een schooltuin. Dit jaar wordt dat groots gevierd tijdens het oogstfeest.

Doe snel mee om kans te maken op tickets voor deze film.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/