fiets

AFGELOPEN: Win een juice lubes scrubb ’n buff pakket

Ben jij een fietsfanaat? Dan hebben wij goed nieuws voor jou want Wielerflits heeft een leuke winactie in petto. Je kan namelijk een juice lubes scrubb ‘n buff pakket winnen!

Het is een handige reinigingsset voor je fiets en alle producten zijn biologisch afbreekbaar. In het pakket vind je verschillende producten terug zoals een Dirt Juice Double Pack ontvetter en reiniger. 

Wil jij deze set winnen en de schoonste fiets van de buurt hebben? Beantwoord dan de prijsvraagHoeveel verschillende nationaliteiten stonden er dit jaar aan de start van de Giro d’Italia?”.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

AFGELOPEN: Win elke dag prijzen bij Tour de Kans van Jumbo

Goed nieuws voor alle wielerfans: de Tour de France is toch nog van start gegaan. Daarom organiseert Jumbo-Visma Tour de Kans, elke dag van de Tour de France kun je mooie prijzen winnen.

De hoofdprijzen van Tour de Kans zijn 2 e-bikes van Gazelle (Heavy DutyNL C7 HMB). Maar er zijn ook vele andere mooie prijzen te winnen zoals: een skivakantie, 1 minuut gratis winkelen of tickets voor de Grand Prix in Zandvoort.

Meespelen met Tour de Kans? Kras elke dag een vakje open van de digitale kalender, beantwoord de vraag die achter het vakje zit en speel mee!

 

Maak kans op een Tacx Neo 2T Smart fietstrainer

AFGELOPEN: Maak kans op een Tacx Neo 2T Smart fietstrainer

Is jouw goede voornemen om meer te sporten? Soms is het toch lastig om daar tijd voor vrij te maken. Want, het liefst train je thuis. Goed nieuws! Je maakt nu kans op de Tacx Neo 2T Smart fietstrainer.

Zo kun jij thuis voor de tv jouw benen trainen én wat conditie opbouwen. Deze fietstrainer wordt door team Jumbo-Visma gebruikt voor warming-ups en coolingdowns op wedstrijddagen. En hij is gesigneerd door Robert Gesink! 

Een professionele fietstrainer dus! Wil jij deze winnen? Speel dan snel mee!