gym

Win een gym abonnement bij Basic Fit

Ben jij al helemaal summer ready? Met deze wedstrijd ben je in geen tijd klaar om deze zomer het beste van jezelf te laten zien, want jij maakt namelijk kans op een jaar gratis toegang bij Basic Fit!

Of je nu een sixpack wil of je conditie wil verbeteren, met deze wedstrijd haal je je doel in geen tijd. Een jaarlang krijg je gratis toegang tot een Basic Fit in de buurt en kun je al hun materiaal gebruiken wanneer je maar wil. Waar wacht je nog op? Ga ervoor en bereik al je doelen!

Win een jaarabonnement bij Basic Fit t.w.v. € 240.

 

voetbal

AFGELOPEN: Win het sportboek van Evert ten Napel

Sportliefhebbers opgelet want wij hebben goed nieuws voor jullie! Jij kan 15x het sportboek van Evert Ten Napel winnen dankzij Max Magazine. 

Evert ten Napel is een sportcommentator en heeft al zijn belevenissen in een boek samengegoten, namelijk ‘Het Volksparkstadion is van Oranje’.

Wil jij dit sportboek winnen en weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat als sportcommentator? Schrijf je dan snel in en wie weet ligt het boek binnenkort wel in jouw brievenbus!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win een Zappsport sporttas

Nog opzoek naar een leukcadeau om te geven deze feestdagen? Bij Zappsport kun je nu een super toffe sporttas winnen. 

Je kunt deze tas natuurlijk gebruiken voor het sporten, maar het is ook een hele leuk tas om mee naar school te nemen. Om deze tas te winnen moet jij antwoord geven op de volgende vraag: “In Februari 2020 hebben Jeffrey en Harrie het wereldrecord teamsprint gereden. Wat was hun tijd?”

Weet jij het antwoord op deze vraag? Speel dan snel mee met deze winactie en wie weet krijg jij deze tas wel opgestuurd!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een sneakerbon t.w.v. € 250

Wij hebben weer een super toffe winactie voor jullie gevonden! Je kunt namelijk sneaker-shoptegoed winnen. Inleverbak.nl verloot 10 sneakerbonnen t.w.v. van wel € 250.

Je kunt deze bon gebruiken bij de Footlocker, de plek waar je moet zijn voor de nieuwste en tofste sneakers.

Om kans te maken op deze mooie prijs moet je de prijsvraag beantwoorden op de site van Inleverbak.nl. Wees er snel bij want deze winactie wil je niet missen!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een Pin High reischeque van € 400

Ben jij dol op golfen en kan je er geen genoeg van krijgen? Lees dan snel verder want wij leggen je uit hoe je kans maakt op een gratis golfvakantie van Pin High. 

Pin High verloot een reischeque t.w.v. € 400. Ook zijn er mooie andere prijzen te winnen zoals Pin High paraplu, sporttas en golfballen.

Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Vul dan je gegevens in op de site van Pin High en speel mee. Veel succes, wij duimen voor je!

 

pingpong

Maak kans op een tafeltennistafel

Ben jij dol op tafeltennissen? Dan is deze prijs echt iets voor jou: doe mee en win een professionele tafeltennistafel.

Met deze tennistafel t.w.v.  € 239 zul jij je uren lang kunnen vermaken. Daag al je vrienden en familie uit en houd een pingpong toernooi. Wie weet word jij wel de nieuwe pingpongkampioen!

Laat weten wat jij lastig vindt aan pingpong om kans te maken op deze tafeltennistafel. Wij duimen voor je. Alvast heel veel pingpong plezier!

 

E-bike

AFGELOPEN: Win een Cortina e-bike t.w.v. € 1.299

Ook jij hebt de elektrische fiets vast wel gespot deze week. Deze superhandige fiets is niet meer weg te denken van de straten, en jij kunt er nu één winnen!

Raad jij hoeveel elektrische fietsen er zijn in ons kikkerlandje? Degene die het juiste aantal weet te raden (of er het dichtste bij zit), wint deze Cortina elektrische fiets t.w.v. € 1.299.

Als winnaar bepaal je zelf of je het dames- of herenmodel ontvangt. Doe dus snel mee met de korte test en maak automatisch kans op jouw eigen elektrische fiets!

 

e-mtb vakantie

AFGELOPEN: Win een e-MTB vakantie voor 2 personen

De ambassadeurs van Shimano-steps zijn erop uit getrokken en hebben de mooiste e-mountainbikeroutes voor je uitgezocht. Alle ontdekkingen zijn terug te lezen in het gratis e-book. En hiermee kun je een toffe prijs winnen!

Van wilde natuurtrails tot afgelegen gebieden: inspiratie genoeg. Download nu het e-book en maak kans op een reis voor twee personen!

Waar je heen gaat? Dat is nog een verrassing, maar je gaat in ieder geval naar één van de locaties in het e-book. Blader er dus snel doorheen en droom weg.

 

E-bike

AFGELOPEN: Maak kans op een gloednieuwe e-bike

Ben jij al overgestapt naar een elektrische fiets? Dit is jouw kans, want er wordt nu een gloednieuwe e-bike weggegeven!

De e-bike wordt alsmaar populairder. Niet zo gek ook, want met een e-bike leg je namelijk met gemak grotere afstanden af dan met een normale fiets. En dat zónder extra inspanning.

Hoeveel meer? Dat is aan jou om te raden. Na het schatten, maak je automatisch kans op zo’n superfiets van Fietsvoordeelshop.nl. Succes alvast!

 

Trampoline

AFGELOPEN: Maak kans op een trampoline t.w.v. € 289

Urenlang vermaak gewoon buiten bij jullie in de tuin. Dit is het moment, want je maakt nu kans op een trampoline t.w.v. € 289!

Op een trampoline kan je al je energie kwijt. Het is de ideale manier om plezier te maken én een sportieve uitdaging aan te gaan. Doe daar een portie frisse buitenlucht bovenop en je springt een gat in de lucht!

Meld je nu aan als tester, en wie weet ontvang jij deze gigantische trampoline met poten en een diameter van 305cm binnenkort gratis thuis. Uiteraard mag je ‘m na het testen houden.