voetbal

AFGELOPEN: Win een voetbal verrassing

Alle voetbalfans weten al wel dat 11 juni het EK in Rome start. Vanaf dan is het twee weken puur plezier met een dagelijkse voetbalmatch. Maar er is meer nieuws, jij kan namelijk een leuke verrassing winnen.

MamaScrapelle heeft een EK wedstrijd 2021 poule opgericht en jij kan meedoen. Er zijn een aantal zaken die je moet kunnen voorspellen zoals de eindstand van de eerste drie wedstrijden van Oranje. 

Over de prijs kan er nog niet veel verklapt worden, maar het is uiteraard in het voetbalthema! Meedoen? Volg dan de volledige stappenlijst onderaan de blogpost van MamaScrapelle.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

puzzel

AFGELOPEN: Win de puzzel van Pierre de doolhofdetective

Kan jij wel wat afleiding gebruiken tijdens deze lockdown? Puzzel jij graag in je vrije tijd? Lees dan snel verder! MamaScrapelle geeft een puzzel van Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel weg! 

De puzzel is gebaseerd op het boeken van Pierre de doolhofdetective en je herkent meteen de vrolijke afbeeldingen. Er zijn in totaal 300 stukjes en voor de echte detectives onder ons zit er ook een poster met een vergrootglas bij waar je allerlei opdrachten mee kan uitvoeren. 

Volg de stappen op MamaScrapelle om mee te doen aan deze winactie!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/