Win een iPad + 50% korting op Plus Magazine

Recht en geld, gezondheid en welzijn, vrije tijd, lifestyle en samenleving: het zijn allemaal onderwerpen waar Plus Magazine je alles over vertelt. Tijdelijk krijg je 50% korting op een jaarabonnement.

Dat is nog niet alles: je maakt ook kans op een Apple iPad t.w.v. € 389. Waar wacht je nog op? Het abonnement stopt automatisch, er zijn dus geen verborgen kosten. Schrijf je in en ding mee naar deze geweldige prijs.

Profiteer van de tijdelijke korting en maak kans op een iPad.

 

book

AFGELOPEN: Win het boek Tante Poldi en de Siciliaanse leeuwen

Superguide geeft het gloednieuwe boek Tante Poldi en de Siciliaanse leeuwen weg van Mario Giordano en jij kan één van de 8 winnaars zijn.

Een eigenwijze tante die na haar zestigste wilt genieten van de zon, zee, strand en rust in Sicilië. Of dat was haar plan toch tot haar tuinman Valentino plots verdwijnt.

Wil jij hier meer over lezen? Doe dan snel mee aan deze winactie en wie weet kan jij je helemaal verdiepen in het verhaal binnenkort.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

AFGELOPEN: Win het boek Weggeblazen door de bom

De aanslagen in Brussel zijn al wel even geleden, maar Karen Northshield herinnert alles nog als de dag van gisteren. Zij was één van de zwaargewonden die op 22 maart 2016 op de luchthaven van Zaventem was.

Ze heeft tijdens haar revalidatieproces het moedige boek “Weggeblazen door de bom” geschreven en jij kan dit winnen.

Wil jij dit boek graag lezen? Volg dan de stappen onder de blogpost van Koukleum en maak kans op een fysiek exemplaar.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

AFGELOPEN: Win 2 boeken van David Baldacci

Hou je van spannende boeken lezen? Dan komt de naam David Baldacci je waarschijnlijk wel bekend voor. En dankzij coolesuggesties kan jij twee boeken van hem winnen

Je kan het boek Aloysius Archer 1 – Een goede daad en Aloysius Archer 2 – Dodelijk spel winnen. Zijn series over herkenbare detectives, rechercheurs en geheim agenten spreken over de hele wereld tot de verbeelding. David Baldacci’s werk is in 45 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 130 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht. 

Deze winactie is dus zeker de moeite waard als je graag leest. Schrijf je snel in om kans te maken!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win Dosia plukt bessen

Alle bessen liefhebbers opgelet! Seasons.nl geeft 3x het culinaire boek Dosia plukt bessen weg vol met heerlijke recepten waarin bessen verwerkt worden. 

Dosia is een enthousiast moestuinierder en wildplukker en geeft in het boek veel extra informatie en tips over bessen kweken en plukken.. Van braambessen tot kersen, voor ieder vind je wel wat wils in dit boek! 

Wil jij dit boek winnen en de lekkerste gerechten op tafel toveren voor familie en vrienden? Schrijf je dan snel in om kans te maken!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win Onder de Spaanse zon van Anna Thomas

Auteur Anna Thomas heeft op 6 mei haar nieuwste boek Onder de Spaanse zon uitgebracht en jij kan dit winnen! Hoe? lees dan zeker verder.

Veronica Magazine geeft het eerste boek van de feel-good serie Nueva Vida weg. Het verhaal gaat over drie vrouwen die naar Spanje vertrekken en een avontuur meemaken.

Wil jij dit leuke boek winnen en stiekem zelf wegdromen over Spanje? Vul dan snel je gegevens in en wie weet ben jij één van de tien gelukkige winnaars!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win De overlevenden van Jane Harper

Een boek lezen en even alle stress loslaten is een zalig gevoel. De auteur Jane Harper heeft een nieuw boek De overlevenden uitgebracht en jij kan dit winnen dankzij Hebban

Als kind verhuisde de auteur van Engeland naar Australië. Veel van haar thrillers zijn op deze locaties gebaseerd, waardoor natuur een grote rol speelt in haar verhalen. 

Wil jij kans maken op deze thriller en je onderdompelen in moord en natuurgeweld? Beantwoord dan volgende prijsvraag “Als jij ging duiken naar verborgen schatten in de oceaan, wat zou je dan willen vinden en waarom?”

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

kind

AFGELOPEN: Win een Woezel en Pip pakket

Als je (klein)kinderen hebt ken je de bekende verhaaltjes van de twee hondjes Woezel en Pip waarschijnlijk wel. Ze wonen in de tovertuin en beleven veel avonturen samen.

De hondjes vieren hun 15-jarig jubileum en dat viert oudersenzo met een leuk pakket met een VC medaille, gepersonaliseerd vriendenboekje, doeboek big balloon, gigagroot kleurboek, mooiste verhalen, ontdekboek, microfoon en een kwartet.

Winnen? Volg dan de stappen onder de blogpost van oudersenzo.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win het boek Marion Pauw

Nood aan een spannend boek dat je even in een andere wereld brengt? Daarvoor ben je aan het juiste adres, want wij hebben voor jou de leukste prijsvraag gezocht!

Max Vandaag geeft het spannende boek Marion Pauw weg. Een boek vol onbeantwoorde vragen en een verdwijning die na jaren misschien toch nog opgelost geraakt.  

Wil jij dit boek winnen? Beantwoord dan snel de prijsvraag “In welk land is Marion Pauw geboren?” en wie weet ligt het boek binnenkort in jouw brievenbus.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

lezen

AFGELOPEN: Win Hildes droom van Marie Lamballe

Wil jij graag een reis maken naar de vorige eeuw, waar liefdes, intriges en geheimen broeien? Doe dan zeker mee aan de winactie van Avrobode!

Jij kan namelijk 15x  het boek Hildes droom winnen van Marie Lamballe. De stijl van het boek ligt in dezelfde stijl als Agneta’s erfenis, Het weesmeisje en De zeven zussen. Wegdromen zal je dus zeker en vast doen!

Meedoen aan deze winactie? Schrijf je dan snel in op de website van Avrobode en wie weet wordt jij binnenkort gecontacteerd.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/