boek

Win het boek Win

Yes, goed nieuws! Dankzij Thrillers and more kan je weer een boek winnen waarmee je jouw boekencollectie kunt uitbreiden. 

Het boek Win verscheen onlangs in uitgeverij De Boekerij en is een thriller van Harlan Coben. Zijn boek is een wereldwijde bestseller dus lees snel verder als je kans wilt maken!

Meedoen? Beantwoord dan de prijsvraag “Wat is de titel van Harlan Cobens voorgaande boek, wie van ons team schreef de recensie hiervoor en met hoeveel sterren werd dit boek gewaardeerd?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win het kookboek van Sanne Vogel

Ben jij geen keukenprinses en wil je daar verandering in brengen? Goed nieuws want jij kan het kookboek van Sanne Vogel op de website van koffietijd winnen.

Sanne Vogel is een enorme foodie en heeft verschillende plantaardige, vegan recepten van haar samengebundeld. Het resultaat daarvan is haar nieuwe kookboek De vier seizoenen van Vogel.

Wil jij beter leren koken of heb je nood aan nieuwe recepten? Schrijf je dan snel in en maak zo kans op dit boek vol gezonde gerechten!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

boek

AFGELOPEN: Win het boek Aan de Amsterdamse nachten

Kan jij wel een nieuw boek gebruiken om je aan vast te klampen in deze moeilijke tijden? Dan zit je hier juist! Maxvandaag geeft namelijk het boek Aan de Amsterdamse nachten van Kluun weg!

Het boek speelt zich af in de befaamde Amsterdamse clubs en gaat over seks, drank, drugs en de criminaliteit die er zich afspeelt.

Wil jij dit boek winnen en meegesleept worden in het Amsterdamse nachtleven? Beantwoord dan de prijsvraag “Hoe heet het boek waarmee Kluun debuteerde?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win het boek De verre horizon

Verlies jij jezelf graag in het lezen van een boek? Goed nieuws want jij kan het boek De verre horizon van de Britse auteur Santa Montefiore winnen!

Het boek is het vijfde deel van de romanreeks, maar geen zorgen want je kan alle boeken los van elkaar lezen! Het verhaal gaat over familie Deverill en wat zij allemaal hebben meegemaakt in het verleden.

Wil jij dit leuke boek winnen? Schrijf je dan snel in op de website van Avrobode en wie weet lig jij binnenkort in het zonnetje dit boek te lezen!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

cultuur

AFGELOPEN: Win het boek De aardappeleters

Lees jij graag in je vrije tijd en ben je geïnteresseerd in verschillende culturen en voeding? Lees dan snel verder want jij kan een leuke prijs winnen!

Maxvandaag geeft het interessante boek De aardappeleters weg. De historiek van twintig gerechten van over de hele wereld worden uitgelicht. 

Wil jij meer te weten komen over de geschiedenis van sushi, schnitzel en steak? Beantwoord dan de prijsvraag “Joris Vermeer was eigenaar van een restaurant. In welke stad?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

tuin

Win het boek De Groene tuin t.w.v. € 25

Wil jij van je tuin graag een groene oase maken? Dan is dit hét boek voor jou! GezondNU geeft 12x het boek De Groene tuin weg t.w.v. € 25.

Mis jij kleur in je tuin, het gesjirp van vogels en het zoemen van bijen? Dan zit je hier goed in dit boek wordt er op een duidelijke en simpele manier uitgelegd hoe jij het beste uit jouw tuin kan halen.

Wil jij één van de twaalf gelukkigen zijn en deze leuke prijs winnen? Vul dan snel het formulier in en wie weet ziet jouw tuin er binnen de kortste keren prachtig uit!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

voetbal

AFGELOPEN: Win het boek Hans Nijland

Kijk je graag naar voetbal en lees je graag? Dan hebben wij goed nieuws want Maxvandaag geeft het boek Hans Nijland, Boerenbluf op de transfermarkt weg.

Hans Nijland was bij FC Groningen de langst zittende club directeur van Nederland en heeft in de tijd dat hij er zat de voetbalindustrie zien exploderen. In dit boek word je meegenomen naar de onderhandelingstafel!

Wil jij de belevenissen lezen achter de schermen van de grootste entertainmentindustrie? Beantwoord dan de prijsvraag “In welk jaar stopt Hans Nijland als directeur van FC Groningen?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

boek

Win het boek Gouden eeuw voor vrouwen

Verdiep jij je graag in geschiedenisboeken? Veel mannelijke kunstenaars uit de 17e eeuw, zoals Rembrandt en Johannes Vermeer zijn de dag van vandaag niet weg te cijferen uit musea. Maar hoe zit het met de vrouwelijke kunstenaars uit die tijd? 

Hollands Glorie Magazine geeft het boek “Gouden eeuw voor vrouwen” weg. In dit boek hebben Judith Noorman en studenten van de Universiteit van Amsterdam 34 biografieën van vrouwelijke kunstenaars vastgelegd.

Wil jij winnen? Vul dan snel het formulier in!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

moeder

AFGELOPEN: Win het boek Afstandsmoeders

Tussen 1956 en 1984 stonden duizenden vrouwen hun kind af ter adoptie. Na tientallen jaren hebben ze besloten het taboe te doorbreken en een boek te schrijven over wat er toen allemaal is gebeurd. 

Maxvandaag geeft het ontroerende boek Afstandsmoeders weg. Er zijn verschillende bekentenissen in terug te vinden die door journalist Christel Don worden uitgelicht.

Wil jij meedoen aan deze wedstrijd? Beantwoord dan de prijsvraag “Met hoeveel vrouwen spreekt Christel Don in haar boek uitvoerig over dit onderwerp?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win schoenen, een gezelschapsspel of een boek

Ben jij een avonturier, een boekenwurm of geniet je vooral van het samen zijn met je familie? Dan is deze winactie iets voor jou! Toeractief geeft drie leuke prijzen weg en jij mag kiezen de welke jij wilt winnen.

Verken jij graag je omgeving al wandelend? Dan zijn deze Arnside vrijetijdschoenen Hanwag echt iets voor jou. Blijf jij liever gezellig thuis? Ga dan voor het Stadsganzenbord Leiden of voor het boek Fulltime avonturier.

Kan jij niet wachten om te winnen? Vul het formulier in en laat weten met welke prijs Toeractief jou het gelukkigst kan maken.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/