slaap

Win een biologisch en fairtrade dekbedovertrek

De maatregelen zijn versoepeld en dat betekent dat we onze vrienden en familie terug kunnen zien en dat de terrassen weer opengaan. Laat die afterwork parties maar komen dus!

De dag erna terug fris op je werk zijn, is soms een iets minder leuk ding. Daarom is een goede nachtrust belangrijk. Jij kan een biologisch en fairtrade dekbedovertrek winnen t.w.v. €169,95 van Yumeko.

Wil jij als een roosje slapen? Beantwoord dan de prijsvraag “Hoeveel liter water wordt er bespaard door het biologisch produceren van Yumeko percal katoen?”.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

Win een pindakaaspakket van de pindakaaswinkel

Niets kan op tegen een goede boterham met pindakaas. Als je hier ook zo’n fan van bent, komt de Pindakaaswinkel je wel bekend voor. 

Jij kan 3x een pindakaaspakket van de Pindakaaswinkel winnen. De Pindakaaswinkel staat voor de gezondheid van mens en natuur en alle producten zijn biologisch.

Wil jij deze prijs winnen? Stuur dan een mail naar [email protected] onder vermelding van ‘Pindakaas’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

cbd

Win een flesje biologische CBD-olie

Verwen jezelf met een flesje biologische CBD-olie van Grandecure dankzij Story. De eigenschappen maken CBD een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar verlichting van pijn en andere symptomen zonder de geestverruimende effecten van marihuana of andere farmaceutische medicijnen.

CBD-olie wordt steeds populairder in de gezondheids- en welzijnswereld, aangezien sommige wetenschappelijke studies bevestigen dat het de symptomen van aandoeningen zoals chronische pijn en angst kan verlichten.

Wil jij kans maken op dit wondermiddel? Schrijf je dan snel in!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Holistik

AFGELOPEN: Win een luxe, organic handdoekenset t.w.v. € 230

Niets is zo verschrikkelijk als de douche uitstappen om jezelf af te drogen met een kurkdroge, harde handdoek. Dit wilt toch niemand? Goed nieuws: je kunt nu een organic handdoekenset t.w.v. € 230 winnen. Probleem opgelost!

De luxe, organic handdoeken van Four Leaves voelen zo zacht als dons. Ze zijn van 100% biologisch katoen gemaakt én je geeft jouw badkamer ook direct een upgrade vanwege het prachtige design.

Kun jij niet wachten om deze zachte, duurzame handdoeken om je heen te slaan? Er worden binnenkort maar liefst 2 lezers blij gemaakt met deze fijne prijs, dus kijk snel wat je moet doen!