bbq winnen

AFGELOPEN: Win een draagbare BBQ

Wat doe jij het liefst op warme zomerdagen? Lekker in het park of aan het water barbecueën is altijd een goed idee! Een barbecue meeslepen is echter zoveel gedoe.. of toch niet? Doe mee met deze winactie en maak kans op een draagbare BBQ!

Bimi broccoli geeft de Landmann Piccolino BBQ driemaal weg. Deze BBQ is klein, compact en makkelijk om mee te nemen. Zo kun je vaker buiten de deur grillen!

Iets voor jou? Geef je dan snel op om kans te maken.

 

AFGELOPEN: Win een BBQ pakket (+ Kamado BBQ)

Af en toe breekt het lentezonnetje door en wat doen we dan graag? Juist, lekker in de tuin barbecueën. Bij 100% NL kun je nu een goedgevuld BBQ-pakket winnen!

Geef je op en luister tussen 18 en 25 mei naar de show van Barry Paf op 100% NL. De hele week gaan er namelijk BBQ-alarmen af. Na elk alarm wordt een winnaar bekendgemaakt.

Alle winnaars gaan door naar het finalespel en maken automatisch kans op een extra prijs: een Kamado BBQ. Doe dus snel mee en wie weet win jij niet alleen een lekker pakket, maar ook de barbecue!

 

Big Green Egg Mini

AFGELOPEN: Win een Big Green Egg Mini t.w.v. € 685

Lekker buiten koken, dat willen we allemaal met dit heerlijke weer. Je maakt kans op een Big Green Egg Mini, de kleinste uit de familie. Ideaal om overal mee naartoe te nemen!

De Big Green Egg is geen simpele barbecue. Dit buitenkooktoestel is bedoeld als volwaardige buitenkeuken. Je kunt grillen, bakken, roken, stomen en (slow)koken. Van pizza tot appeltaart en van gerookte vis tot gegrilde spiesjes, alles is mogelijk.

Wil jij de Big Green Egg Mini bij jou in de tuin? Geef je dan snel op en maak kans!

 

AFGELOPEN: Maak kans op een barbecue

De zomer in Nederland bereikt dit jaar ongekende hoogtes. Met deze hitte kun je natuurlijk maar op één manier koken; grillen op de barbecue. De geur van het gegrilde vlees dat zicht door de straten verspreidt, heerlijk!

Choví, bekend van haar verrukkelijke allioli, geeft een prachtige barbecue weg. Ze zijn op zoek naar de grill-koningen van Nederland, want alleen een grillmaster kan zo’n mooie barbecue managen.

Ken of ben jij die barbecuemeester? Geef je dan op en maak kans op een fantastische barbecue. Jouw zomer kan dan niet meer op!

 

Ofyr kooktoestel

AFGELOPEN: Win een Ofyr t.w.v. € 1.795

Met de zomerse temperaturen van de afgelopen tijd, heb je vast al gebarbecued. De heerlijke geur van het gegrillde vlees en de frisse salades op tafel. Mogelijk grill jij in de toekomst op een wel heel bijzonder kooktoestel!

Linda. heeft momenteel een te gekke winactie. Je maakt namelijk kans op een Ofyr kooktoestel. Het prachtige design staat goed in elke tuin. Naast dat je heerlijk kunt koken op de Ofyr, is het ook nog eens gezellig om met meerdere mensen omheen te staan.

Kans maken op een Ofyr Classic Storage Corten t.w.v. € 1.795? Geef je snel op en win!

 

Inventum GF400HL

AFGELOPEN: Maak kans een Inventum airfryer t.w.v. € 129,99

Heerlijke knapperige friet en snacks eten zonder dat je frituurvet hoeft te gebruiken? Win dan nu een Inventum airfryer en frituur voortaan op een gezonde wijze!

Je kunt met de airfryer ook eenvoudig grillen, roosteren of bakken. Hierbij wordt geen vet gebruikt, maar wordt het eten verwarmd door middel van het heteluchtsysteem. De heteluchtfriteuse is tevens heel eenvoudig te reinigen in je vaatwasser. Hierdoor houd je meer tijd over om te genieten van je snacks!

Je kunt tot 2 maart je gegevens achterlaten en je aanmelden voor deze speciale winactie. Wacht dus niet langer!

 

Win een Weber pakket t.w.v. € 800

We naderen de zomer en dat betekent dat spoedig de nodige worstjes. hamburgers en spareribs op het vuur liggen. Barbecueën hoort absoluut bij de zomer en wie weet eet je tijdens deze warme maanden lekkerder dan ooit.

Wanneer je een Weber briketzak 8 kg (+10% gratis) koopt bij Gamma, heb je namelijk kans een gouden briket te ontdekken. Deze geeft toegang tot een geheel verzorgde Weber Grill Academy.

Tijdens deze Academy leer je pas écht barbecueën. En wanneer het grillen onder de knie hebt, ga je naar huis met een nieuwe (Weber) barbecue, een iGrill en nog een paar extra cadeautjes!