AFGELOPEN: Win het boek Zes duistere redenen

Woehoe, wij hebben goed nieuws voor alle boekenliefhebbers! Het boek “Zes duistere redenen” van Jo Spain is 16 maart uitgebracht en daarom geeft Veronica Magazine het boek 8x weg.

Het hoofdpersonage Adam Lattimer was tien jaar vermist, maar opeens is hij er terug. Iedereen zit vol vragen en ze organiseren een reünie op de zeilboot van hun vader Frazer, die helaas nooit meer van de boot afstapt. Wie heeft Frazer vermoord? En waarom is Adam opeens terug? Wat er daar is gebeurd lees je verder in het boek!

Schrijf je snel in voor deze wedstrijd en maak zo kans op het boek!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

droomman

AFGELOPEN: Win het boek Droomman

Kan jij wel een portie romantiek gebruiken? Lees dan snel verder! Veronica Magazine geeft namelijk 10x het boek “Droomman” weg van Sarah Morgenthaler.

Droomman gaat over een meisje, Lara Montgomery. Ze wordt niet geapprecieerd in het kleine stadje Moose Springs, Alaska. Lara trekt zich hier niets van aan en wilt er alles aan doen om het tegendeel te bewijzen. Haar avontuur lees je verder in haar boek!

Kan jij niet wachten om dit boek te lezen? Schrijf je dan snel in voor deze winactie!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win een vakantie

Mis jij op vakantie gaan ook zo hard en ben je klaar voor een nieuw avontuur? Ben jij in augustus vrij? Dan hebben wij de perfect winactie voor jou! Srprs.me geeft namelijk een Multi City trip weg! Zo kan jij meteen de schade inhalen van al dat thuis zitten.

Je bezoekt op 8 dagen 3 verschillende steden in 3 verschillende landen. En het leuke is dat de locaties een verrassing zijn, je weet dus pas op de luchthaven naar waar je gaat! Tip: ze liggen alle 3 in Europa.

Ben jij klaar voor dit avontuur? Meld je dan snel aan!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

trravel

AFGELOPEN: Win een sprs.me cadeaukaart t.w.v. €100

Laat de touwtjes los en laat sprs.me jouw vakantie regelen! Het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven wat voor soort reis je leuk lijkt. Vervolgens moet jij je persoonlijke gegevens doorgeven en gaat sprs.me aan de slag.

Wie weet ga jij wel met het vliegtuig weg, een reinreis door eigen land of een roadtrip langs de kust. Je kunt er achter komen door mee te doen met de winactie en kans te maken op een cadeaukaart t.w.v. €100. Corona-technisch is het verstandig om even te wachten met boeken, maar de cadeaukaarten zijn nog 2 jaar geldig, dus tijd zat!

Wil jij deze cadeaukaart winnen? Vul dan snel het formulier in en maak kans op deze fantastische prijs!
https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

DVD deel 11

AFGELOPEN: Maak kans op een DVD van Freek Vonk

”Holy moly! Ik heb een nieuwe slangensoort ontdekt!” Dit is één van de hilarische uitspraken van de enige echte Freek Vonk. Hij heeft zelfs vele DVD’s uitgebracht, en jij kunt zijn allernieuwste DVD winnen!

Freek Vonk reist al jaren de hele wereld over op zoek naar avontuur. En die vindt hij keer op keer. Zoveel zelfs dat binnenkort alweer het 11e deel van Freeks Wilde Wereld op DVD verschijnt.

Je kunt nu alvast zien waar zijn avonturen dit maal over zullen gaan. Welke lijkt jou het spannendst? Laat een reactie achter vóór 21 januari en wie weet ben jij 1 van de 2 gelukkigen die deze DVD wint!

 

Fiets GPS

Maak kans op een Garmin fietsnavigatiesysteem t.w.v. € 249,99

Vanaf nu hoef je je tijdens het fietsen geen zorgen meer te maken om een vreemde weg in te slaan. Je zult nooit meer de weg kwijtraken met het Garmin fietsnavigatiesysteem t.w.v. € 249,99.

Deze handige GPS beschikt over een helder 3-inch touchscreen en houdt bij hoe ver, hoe snel en waar je precies rijdt. Ook beschikt hij over fietsvriendelijke routes met navigatie. Dankzij de functies voor veilig fietsen, zoals automatische ongevalsdetectie en een hulpfunctie, ga je je volgende avontuur ontspannen tegemoet.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Fietsen123 en maak ook kans op een gratis Garwin fietsnavigatiesysteem.

 

Swiza Scissors

Maak kans op een Swiza Zwitsers zakmes

De echte avonturiers ons weten dat het zakmes een absolute vereiste is bij het survivallen… En jij kan nu via Hiking-site.nl een Swiza Zwitsers zakmes winnen!

Het zakmes is gemaakt van Zwitsere topkwaliteit. Uitgerust met een ergonomische schaar die dezelfde grootte als het mes zelf heeft. Daarnaast bezit het alle bekende functies; maar liefst 12 in totaal.

Wil jij dit hoogwaardig stukje Zwitsers vakmansschap winnen? Geef dan snel antwoord op de vraag (antwoord: 11 functies) en win deze unieke survival-gadget!

 

Survival Columbus Travel

Maak kans op 5x een Survival Kit t.w.v. € 95

Ben jij een echte avonturier en zoek je graag de spanning op? Dan kan jij zeker niet zonder deze gratis te winnen survival kit t.w.v. € 95! Een absolute must-have voor iedereen die houdt van survivalen.

Deze speciale set van Columbus Travel bestaat onder andere uit een handig zakmes, een kompas zodat je de weg nooit kwijt raakt, veiligheidsspelden, een pincet en nog veel meer zeer bruikbare survival artikelen.

Wil je dit kleine tinnen doosje vol met handige accessoires winnen? Geef je gegevens door voor 1 april en dan maak jij automatische kans op deze mooie winactie. Er worden maar vijf sets beschikbaar gesteld, dus kom snel in actie!