trravel

AFGELOPEN: Win een sprs.me cadeaukaart t.w.v. €100

Laat de touwtjes los en laat sprs.me jouw vakantie regelen! Het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven wat voor soort reis je leuk lijkt. Vervolgens moet jij je persoonlijke gegevens doorgeven en gaat sprs.me aan de slag.

Wie weet ga jij wel met het vliegtuig weg, een reinreis door eigen land of een roadtrip langs de kust. Je kunt er achter komen door mee te doen met de winactie en kans te maken op een cadeaukaart t.w.v. €100. Corona-technisch is het verstandig om even te wachten met boeken, maar de cadeaukaarten zijn nog 2 jaar geldig, dus tijd zat!

Wil jij deze cadeaukaart winnen? Vul dan snel het formulier in en maak kans op deze fantastische prijs!
https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

Leon & Juliette

Gratis Boekenweekgeschenk + Gratis reizen met de trein

De Boekenweek 2020 is afgelopen zaterdag weer van start gegaan! Zoals altijd wordt ook deze editie weer een gratis Boekenweekgeschenk aangeboden. Dit jaar is het boek geschreven door Annejet van der Zijl.  In Leon & Juliette reconstrueert zij een waargebeurde negentiende-eeuwse liefdesgeschiedenis die alles trotseerde, tot de vergetelheid aan toe. Kortom, een heerlijk liefdesverhaal.

Bij besteding van € 15 aan Nederlandstalige boeken krijg je het Boekenweekgeschenk cadeau. Maar dat is zeker nog niet alles! Want op zondag 15 maart reis je namelijk gratis met de NS op vertoon van het Boekenweekgeschenk!

 

Herfstpromotie

AFGELOPEN: Win 1 week onbeperkt reizen

Hoe fijn is het om met het openbaar vervoer te reizen en zelf even niets te moeten! De speciale winterpromotie van de NS is dan ook zeker een aanbieding die je niet wilt missen, want je maakt kans op 1 week onbeperkt reizen.

Reizen met het openbaar vervoer is snel en handig. Je hebt geen last van files en je hoeft je tijdens de rit niet te focussen op het verkeer. Ook maak je je geen zorgen om een zitplek, want je zit in alle rust en luxe in de 1e klas!

Beantwoord 3 eenvoudige vragen en wie weet reis jij binnenkort een hele week lang kosteloos in de 1e klas. Ook mag je nog iemand gratis meenemen.