AFGELOPEN: Win Onder de Spaanse zon van Anna Thomas

Auteur Anna Thomas heeft op 6 mei haar nieuwste boek Onder de Spaanse zon uitgebracht en jij kan dit winnen! Hoe? lees dan zeker verder.

Veronica Magazine geeft het eerste boek van de feel-good serie Nueva Vida weg. Het verhaal gaat over drie vrouwen die naar Spanje vertrekken en een avontuur meemaken.

Wil jij dit leuke boek winnen en stiekem zelf wegdromen over Spanje? Vul dan snel je gegevens in en wie weet ben jij één van de tien gelukkige winnaars!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win het boek Zes duistere redenen

Woehoe, wij hebben goed nieuws voor alle boekenliefhebbers! Het boek “Zes duistere redenen” van Jo Spain is 16 maart uitgebracht en daarom geeft Veronica Magazine het boek 8x weg.

Het hoofdpersonage Adam Lattimer was tien jaar vermist, maar opeens is hij er terug. Iedereen zit vol vragen en ze organiseren een reünie op de zeilboot van hun vader Frazer, die helaas nooit meer van de boot afstapt. Wie heeft Frazer vermoord? En waarom is Adam opeens terug? Wat er daar is gebeurd lees je verder in het boek!

Schrijf je snel in voor deze wedstrijd en maak zo kans op het boek!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

parfum

AFGELOPEN: Win een parfum van Guess

Wil jij graag de nieuwe geur “Bella Vita” van Guess in huis hebben? Dan hebben wij de ideale winactie gevonden want Veronica Magazine heeft weer een leuke actie voor jullie in huis. Het magazine geeft namelijk 5x de heerlijke parfum weg!

Bella Vita is een ode aan alle vrouwen en wilt dat iedereen die de parfum draagt zich zelfzeker voelt. In 2020 is de bloemige en fruitige parfum gelanceerd. De topnoten zijn Italiaanse citroen, Zure kers en Zwarte bes.

Wil jij kans maken op deze heerlijke parfum? Schrijf je dan snel in voor deze wedstrijd!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

smartphone

AFGELOPEN: Win OPPO A73 5G smartphone

Kan jij wel een nieuwe gsm gebruiken? Goed nieuws,  want Veronica Magazine geeft de nieuwste OPPO A73 5G smartphone weg!

Deze smartphone staat vooral bekend voor zijn dun en licht ontwerp dat zorgt voor een comfortabele handgreep. Er zijn ook geoptimaliseerde features zoals de All-scenario Triple Camera die zorgen voor veelzijdige en natuurlijke fotografie.

Schrijf je snel in om mee te doen aan deze winactie!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/