AFGELOPEN: Win het boek Zes duistere redenen

Woehoe, wij hebben goed nieuws voor alle boekenliefhebbers! Het boek “Zes duistere redenen” van Jo Spain is 16 maart uitgebracht en daarom geeft Veronica Magazine het boek 8x weg.

Het hoofdpersonage Adam Lattimer was tien jaar vermist, maar opeens is hij er terug. Iedereen zit vol vragen en ze organiseren een reünie op de zeilboot van hun vader Frazer, die helaas nooit meer van de boot afstapt. Wie heeft Frazer vermoord? En waarom is Adam opeens terug? Wat er daar is gebeurd lees je verder in het boek!

Schrijf je snel in voor deze wedstrijd en maak zo kans op het boek!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Concertkaarten Spice Girls

Win 2 x 2 concertkaarten voor de Spice Girls

Waarschijnlijk was jij vroeger ook – want wie niet? – groot fan van de Spice Girls. Dan hebben we onwijs goed nieuws voor jou: ze komen namelijk terug, in Groot-Britannië en jij kan er bij aanwezig zijn!

De vlucht en hotelovernachting inclusief ontbijt is allemaal inbegrepen. De locatie blijft nog wel even geheim.

Een echte superfan (toen je jonger was..) móét gewoon bij de reünie zijn natuurlijk. Laat deze kans dus niet aan je voorbij gaan. Stuur voor 25 maart een foto van jezelf met de Spice Girls-poster, die terug te vinden is op pagina 54 en 55 van &C magazine. Laat je gegevens achter en wie weet ben jij aanwezig!