trravel

AFGELOPEN: Win een sprs.me cadeaukaart t.w.v. €100

Laat de touwtjes los en laat sprs.me jouw vakantie regelen! Het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven wat voor soort reis je leuk lijkt. Vervolgens moet jij je persoonlijke gegevens doorgeven en gaat sprs.me aan de slag.

Wie weet ga jij wel met het vliegtuig weg, een reinreis door eigen land of een roadtrip langs de kust. Je kunt er achter komen door mee te doen met de winactie en kans te maken op een cadeaukaart t.w.v. €100. Corona-technisch is het verstandig om even te wachten met boeken, maar de cadeaukaarten zijn nog 2 jaar geldig, dus tijd zat!

Wil jij deze cadeaukaart winnen? Vul dan snel het formulier in en maak kans op deze fantastische prijs!
https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

Win een maand lang gratis treinreizen door Europa

Heb jij zomervakantie of wil je graag eens een tijdje tussenuit? Dan is de trein misschien wel de locatie om Europa te ontdekken. Comfortabele zitplekken, de mogelijkheden om je benen even te strekken…

Zoveel redenen om met de trein te gaan. Bij Lonely Planet kun je nu een Interail-pas winnen. Dat betekent dat je een maand lang overal heen kunt in Europa. Helemaal gratis!

Iets voor jou? Beschrijf dan kort waar jij heen zou gaan op je eerste reis en waarom. Tip? Schotland is prachtig! Er worden 5 Interrail-passen weggeven. Doe snel mee.