AFGELOPEN: Win tickets voor het Og3ne kerstconcert

Ben jij al lang niet naar een concert geweest door de huidige situatie waarin wij leven? Wees dan niet getreurd, want je kunt nu namelijk kaarten winnen  voor een coronaproof  kerstconcert van Og3ne. 

In december zullen de meiden 3 ontzettend gave concerten neerzetten in de kerstsferen. Theater het Vrijthof in Maastricht heeft ervoor gezorgd dat alle regels van het RIVM gevolgd kunnen worden en er toch een kerstspektakel kan plaatsvinden!

Schrijf je snel in voor deze winactie en win tickets voor A Magical Christmas!

 

AFGELOPEN: Win 2 tickets voor het Kerstconcert van Dana Winner

Een van de grootste Vlaamstalige zangeressen komt met haar live band naar het Kursaal Oostende om een spectaculair kerstconcert aan zee te geven. Wij geven nu 2 tickets weg en jij kunt deze winnen.

Op 22 december zal het kerstconcert plaatsvinden, waar ze populaire kerstmuziek, maar ook haar eigen liedjes zal zingen voor jullie. Je kunt haar onder andere kennen van het lied ‘Westenwind’. Ondertussen is de kaartverkoop al in volle gang én jij kunt de tickets gewoon winnen!

Welke Dana Winner fan neem jij op 22 december mee naar het Kursaal Oostende? Succes met de winactie! 

 

Glennis Grace - Whitney Tribute

AFGELOPEN: Win twee kaarten voor WHITNEY – a tribute by Glennis Grace

Glennis Grace zingt in September de sterren van de hemel in Ahoy. Ze vertolkt de prachtige nummers van haar idool Whitney Houston. Jij maakt kans op kaarten voor dit fantastische concert!

Wie kent de nummers niet? Whitney heeft een absoluut fantastisch repertoire en wie kan een beter eerbetoon leveren dan Glennis? Alle bekende liedjes komen voorbij en veel bezoekers zullen met open mond toekijken.

De te winnen kaarten zijn voor de show op 6 september. Houd die dag dus vrij in de agenda. Geef je op, win en geniet!

 

P!nk

AFGELOPEN: Win 2 kaartjes voor P!nk op het Malieveld

Nog een maandje en dan is het weer zover: P!nk komt weer naar Nederland! Na het grote succes in de Johan Cruijff Arena, betreedt ze nu het Malieveld in Den Haag. Goed nieuws, want jij maakt kans op kaarten voor dit optreden.

De concerten van deze pop-icoon zijn altijd een spektakel. Van het hangen in tuigjes tot aan acrobatische stunts. Daar komt die fantastische stem dan nog een bovenop!

Ben jij groot fan van P!nk? Geef je dan snel op en maak kans op die twee kaartjes. Ga dat nieuwe album maar alvast uit je hoofd leren, ter voorbereiding!

 

Aida in Concert

AFGELOPEN: Win tickets voor Aida in Concert

Deze zomer komt Stage Entertainment opnieuw met een concertversie van een populaire musical. De opvolger van Elisabeth in Concert is geworden: Aida in Concert.

Aida, een Nubische prinses wordt aan de oever van de Nijl gevonden door Egyptische legerkapitein Radames. Niet wetend wie hij is, schenkt hij haar als slaaf aan zijn verloofde, de dochter van de farao. Er volgt een dramatisch, hartstochtelijk verhaal vol verwarring, onmogelijke keuzes en brandende liefde.

Kans maken op kaarten voor dit openluchtconcert? Geef je snel op en win!

 

Kuipers

AFGELOPEN: Win kaarten voor de theatervoorstelling van André Kuipers

Astronaut André Kuipers kan als geen ander vertellen over de magische wereld genaamd het heelal. Met zijn persoonlijke vertelt hij naast interessante feitjes ook leuke anekdotes!

MAX Vandaag biedt jou de kans deze bijzondere theatervoorstelling bij te wonen. Naast de verhalen van Kuipers, kun je ook genieten van de prachtige stukken gespeeld door het Kamerata Zuid strijkorkest.

Kans maken op deze buitenaardse prijs? Geef op wanneer jij deze voorstelling wenst te bezoeken en misschien zit jij straks in de zaal!

 

Concertkaarten Spice Girls

Win 2 x 2 concertkaarten voor de Spice Girls

Waarschijnlijk was jij vroeger ook – want wie niet? – groot fan van de Spice Girls. Dan hebben we onwijs goed nieuws voor jou: ze komen namelijk terug, in Groot-Britannië en jij kan er bij aanwezig zijn!

De vlucht en hotelovernachting inclusief ontbijt is allemaal inbegrepen. De locatie blijft nog wel even geheim.

Een echte superfan (toen je jonger was..) móét gewoon bij de reünie zijn natuurlijk. Laat deze kans dus niet aan je voorbij gaan. Stuur voor 25 maart een foto van jezelf met de Spice Girls-poster, die terug te vinden is op pagina 54 en 55 van &C magazine. Laat je gegevens achter en wie weet ben jij aanwezig!

 

Win 2 x 2 vipkaarten voor concerten in de Ziggo Dome

Wil jij graag eens als vip een concert van je favoriete artiest beleven? Dit is jouw geluksdag, want Ziggo Dome geeft namelijk 2 x 2 vipkaarten t.w.v. € 150 weg!*

Stel je even voor: je hoeft niet in de rij te staan en je krijgt ook nog eens gratis drankjes. Wanneer je met de auto komt, krijg je ook nog een gratis parkeerkaart. Topconcerten, met concerten zoals: Post Malone, Don’t let daddy know, Shawn Mendes, Holland zingt Hazes of Nicki Minaj. En dan ook nog eens het beste geluid en de beste locatie.

*Je kunt eenvoudig deelnemen door je gegevens achter te laten bij Ziggo. Actieperiode loopt tot 31 augustus 2019.

 

lakshmi

AFGELOPEN: Win kaarten en een Meet & Greet met Lakshimi

Je kent Lakshmi misschien wel van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’, ‘De Wereld Draait Door’ en ‘De Slimste Mens’. Dit najaar kun je haar zangkunsten ook in live bewonderen. De zangeres maakt namelijk haar debuut langs de grootste theaters van Nederland. En jij kunt erbij zijn!

Jij maakt namelijk kans op twee kaarten voor haar show op 7 december in Rotterdam. En dat is nog niet alles. De gelukkige winnaar mag haar ook ontmoeten!

Ben of ken jij een Lakshmi fan? Laat deze kans dan niet liggen en doe snel mee!

https://www.besteprijsvragen.nl/link/gelukspakket/

 

Win 2 tickets voor het Demi Lovato concert

Zing jij graag mee met popster Demi Lovato? Met de hit ‘Give your heart a break’ drong ze pas echt door tot de top en sindsdien schreef ze onder meer de populaire hits ‘Sorry not sorry’ en ‘Cool for the summer’.

En nu komt ze naar Nederland! Op 18 en 19 juni gaan we helemaal uit ons dak en jij kunt erbij zijn! Tijdens AFAS Live treedt ze op en bij JBL kun je nu (3x) twee kaartjes winnen.

Wat je daarvoor moet doen? Haal diep adem en kras dan jouw persoonlijke code open. Wie weet jij één van de gelukkigen. Bovendien zijn er ook leuke kortingscodes te winnen. Snel proberen dus!