Win een overnachting in het Hard Rock Hotel in Amsterdam American

Ben jij dol op muziek of is het echt jouw passie? Dan is een verblijf in het Hard Rock Hotel wel echt een geweldige experience voor jou! Let op, want je kunt nu een overnachting winnen in hun gloednieuwe 4-sterren Hard Rock Hotel in Amsterdam. 

Je kunt zelf kiezen in welke kamer je graag zou willen verblijven, want elke kamer is geïnspireerd door een bepaalde genre muziek. Ben jij doll op blues? Draai dan een liedje af op een van hun te gekke Crosley-platenspelers en dans er op los

Hoe kun je dit winnen? Vul het formulier in en zeg met wie jij graag hier heen wilt. Wij duimen voor je!
https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

 

AFGELOPEN: Win tickets voor het Og3ne kerstconcert

Ben jij al lang niet naar een concert geweest door de huidige situatie waarin wij leven? Wees dan niet getreurd, want je kunt nu namelijk kaarten winnen  voor een coronaproof  kerstconcert van Og3ne. 

In december zullen de meiden 3 ontzettend gave concerten neerzetten in de kerstsferen. Theater het Vrijthof in Maastricht heeft ervoor gezorgd dat alle regels van het RIVM gevolgd kunnen worden en er toch een kerstspektakel kan plaatsvinden!

Schrijf je snel in voor deze winactie en win tickets voor A Magical Christmas!

 

AFGELOPEN: Win de nieuwe Kids Top 100 2019 CD box

Jong of oud, bij elk feestje hoort muziek. De nieuwe Kids Top 100 2019 CD box is uit en jij kunt ‘m nu winnen!

Dit is één van de meest vrolijke CD’s van dit moment met daarop bekende artiesten zoals Maan, Kinderen voor Kinderen, Armin van Buuren en Mylène en Rosanne. Perfect voor een kinderfeestje dus. Of wil je ‘m gewoon alvast zelf hebben?

Doe mee met de winactie van Mama’s Liefste en sleep de meest trendy topnummers binnen! Je kunt meedoen t/m 9 april.