AFGELOPEN: Win gratis kaartjes voor Madame Tussauds

Altijd al een leuke foto gewild met George Clooney, Johnny Depp, Angelina Jolie of onze eigen Marco Borsato? Dan is het hoog tijd voor een bezoekje aan het Amsterdamse Madam Tussauds

Meng je tussen de sterren, ontdek jouw talenten en ga natuurlijk op de foto met zoveel sterren als jij maar wilt. Madame Tussauds belooft je een dagje ongekend plezier!

Wil jij graag twee kaartjes winnen? Dat kan nu. Er worden maar liefst 10 x 2 kaartjes verloot via de Uitkrant. Doe voor 23 augustus mee en wie maak jij snel een selfie met Iron Man!

 

Win 2 tickets voor het Demi Lovato concert

Zing jij graag mee met popster Demi Lovato? Met de hit ‘Give your heart a break’ drong ze pas echt door tot de top en sindsdien schreef ze onder meer de populaire hits ‘Sorry not sorry’ en ‘Cool for the summer’.

En nu komt ze naar Nederland! Op 18 en 19 juni gaan we helemaal uit ons dak en jij kunt erbij zijn! Tijdens AFAS Live treedt ze op en bij JBL kun je nu (3x) twee kaartjes winnen.

Wat je daarvoor moet doen? Haal diep adem en kras dan jouw persoonlijke code open. Wie weet jij één van de gelukkigen. Bovendien zijn er ook leuke kortingscodes te winnen. Snel proberen dus!