boeken

AFGELOPEN: Win een spannend boekenpakket

Lees jij ook zo graag in het zonnetje? Goed nieuws, want niet alleen komen er warmere temperaturen aan, maar kan je ook nog eens een spannend boekenpakket winnen!

Coole Suggesties mag drie boeken weggeven waaronder Dor, De verloren bloem van de Sjamaan en Het mysterieuze horloge van Walker en Dawn.

Wil jij dit boekenpakket winnen? Schrijf je dan snel in en wie weet ontvang jij binnenkort een pakketje in jouw brievenbus!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

kinderboekenpakket

Win 1 jaar lang leerzame kinderboeken

Is jouw zoon, dochter of kleinkind al bijna door zijn of haar leesvoer heen? Dan is het tijd voor een nieuwe voorraad leuke en leerzame boeken! Doe mee met deze winactie en maak kans op 1 jaar lang gratis boeken voor jouw kind.

Je kunt meespelen door te raden wat de zin is. En we hebben extra leuk nieuws: iedere deelnemer krijgt een gratis kinderboekenpakket. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Waar wacht je dus nog op? Tip: als je even wacht, dan zie je het juiste antwoord al verschijnen.

 

Win een babypakket

AFGELOPEN: Win een babypakket t.w.v. € 361,50

Ben je zelf in verwachting of is er in de familie/vriendenkring een kindje op komst? Dan hebben wij goed nieuws. Je maakt nu kans op een babypakket t.w.v. € 361,50. 

Het babypakket is gevuld met een reiswieg van GB Cot to go, verschillende babyboeken van Ouders van Nu, een Weleda verwenpakket voor mama & baby en een Aeromoov Air Wrapper in een kleur naar keuze. Je kunt kiezen uit de kleuren: mint, antraciet en coral. 

Speel snel mee om te babypakket te bemachtigen of cadeau te doen!

 

 

Boekenpakket

AFGELOPEN: Maak kans op een boekenpakket

Kun jij raden hoeveel paaseieren er in de vaas zitten? Doe vooral een gokje, want je maakt kans op een boekenpakket!

Bij Gezondsheidsnet kun je een filmpje vinden waarin een schaal met 3 kommetjes paaseieren wordt gevuld. Ben jij een topper in raadspelletjes? Laat dan een reactie achter en wie weet ben jij de gelukkige.

Op vrijdag 19 april wordt de winnaar bekend gemaakt. Wacht dus vooral niet langer meer en doe snel een gokje. Heel veel succes!

 

AFGELOPEN: Win een spannend boekenpakket

Wanneer het om lezen gaat, wil je natuurlijk altijd alleen de beste boeken lezen! De shortlist voor de BookSpot Gouden Strop is bekend en daarop staan alle ‘Nederlandstalige spannend boeken’.

Onder meer ‘Over het spoor’, van Eva Keuris, ‘Broertje’, van Michael Berg en ‘Enter’ van Willem Asman staan op de shortlist. Stuk voor stuk ijzersterke thrillers die je onmogelijk weg kunt leggen.

Kiezen? Dat laten we aan een vakkundige jury over. Maar beoordelen kun je ze zeker. Je kunt ze namelijk allemaal winnen! Geef antwoord op de vraag en je maakt meteen kans op het hele pakket.