kind

AFGELOPEN: Win een Woezel en Pip pakket

Als je (klein)kinderen hebt ken je de bekende verhaaltjes van de twee hondjes Woezel en Pip waarschijnlijk wel. Ze wonen in de tovertuin en beleven veel avonturen samen.

De hondjes vieren hun 15-jarig jubileum en dat viert oudersenzo met een leuk pakket met een VC medaille, gepersonaliseerd vriendenboekje, doeboek big balloon, gigagroot kleurboek, mooiste verhalen, ontdekboek, microfoon en een kwartet.

Winnen? Volg dan de stappen onder de blogpost van oudersenzo.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win houten regenboogblokken en spiegelblokken

Stimuleer je (klein)kinderen op een spelende manier met deze winactie van Mamascrapelle. Jij kan namelijk houten regenboogblokken, spiegelblokken en sensorische blokken winnen

Houten speelgoed is duurzaam en biedt vele mogelijkheden voor kinderen om te leren. Met deze geometrische blokken gaat er een nieuwe wereld open voor je kinderen en wordt hun brein op verschillende manier gestimuleerd.

Wil jij deze leerrijke blokken winnen van bewust-speelgoed.nl? Volg dan de stappen onder de blogpost van Mamascrapelle.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

hey reader

Win een gratis Hey Reader boekenbox

Heb jij (klein)kinderen en wil je ze graag verrassen? Goed nieuws want jij kan een boekenbox vol speel-en leesplezier winnen!

De kinderboeken expert van Hey Reader kiest elke maand de mooiste kinderboeken uit van de beste uitgevers. Jij en je kind zullen je geen enkele moment vervelen!

Wil jij kans maken op deze leuke prijs voor je kleine spruit? Beantwoord dan de prijsvraag “Wat doet jouw (klein)kind het liefst?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/