AFGELOPEN: Win het boek Marion Pauw

Nood aan een spannend boek dat je even in een andere wereld brengt? Daarvoor ben je aan het juiste adres, want wij hebben voor jou de leukste prijsvraag gezocht!

Max Vandaag geeft het spannende boek Marion Pauw weg. Een boek vol onbeantwoorde vragen en een verdwijning die na jaren misschien toch nog opgelost geraakt.  

Wil jij dit boek winnen? Beantwoord dan snel de prijsvraag “In welk land is Marion Pauw geboren?” en wie weet ligt het boek binnenkort in jouw brievenbus.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

voetbal

AFGELOPEN: Win het sportboek van Evert ten Napel

Sportliefhebbers opgelet want wij hebben goed nieuws voor jullie! Jij kan 15x het sportboek van Evert Ten Napel winnen dankzij Max Magazine. 

Evert ten Napel is een sportcommentator en heeft al zijn belevenissen in een boek samengegoten, namelijk ‘Het Volksparkstadion is van Oranje’.

Wil jij dit sportboek winnen en weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat als sportcommentator? Schrijf je dan snel in en wie weet ligt het boek binnenkort wel in jouw brievenbus!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Winactie Max Vandaag

AFGELOPEN: Maak kans op een gratis editie van het boek Vermist

Was jij ook een fan van het eerste uur van het programma Vermist? Het tv-programma is helaas ten einde gekomen, maar Max Vandaag geeft het boek Vermist weg voor alle fans van dit populaire tv-programma!

In het boek worden 20 dramatische en ontroerende vermissingszaken gebundeld. Een gedeelte van deze zaken zijn eerder in het verleden in het populaire tv-programma Vermist aan bod gekomen. Onmisbaar voor de echte fan!

Geef je gegevens door en geef aan op welke omroep de show werd uitgezonden (AVROTROS). De prijsvraag loopt tot 4 maart, dus kom meteen in actie en win dit spraakmakende boek!