spel

Win een Hasbro pakket met reisspellen

Meer mensen nemen deze zomer de wagen om op vakantie te gaan omdat ze geen risico willen nemen om het vliegtuig te nemen met corona. Het gevolg: lange ritten naar onze buurlanden.

En daarom heeft Coole Suggesties een leuke winactie voor jou! Jij kan namelijk een Hasbro pakket met reisspellen winnen. Zo wordt die lange autorit opeens een stuk leuker!

Wil jij kans maken op dit pakket met meer dan 5 spellen? Laat dan weten wat jouw lievelingsspel uit het pakket is: Monopoly, Sla je zeeslag, Cluedo, 4 op een rij of wie is het.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

star wars

Win te gekke Star Wars Day goodies

4 mei is in Nederland een behoorlijk beladen dag vanwege dodenherdenking, maar internationaal is het ook Star Wars Day. En daarom heeft Coole suggesties weeral een leuke winactie klaar staan!

Jij kan namelijk een geweldig Star Wars goodiepakket winnen! Hierin zitten tal van goodies zoals een etui, sokken en een Star Wars pin!  

Wil jij graag winnen? Beantwoord dan snel de prijsvraag “Vertel ons waarom jij fan bent: wat is jouw favoriete Star Wars moment of -film?”

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

ps

Win een Playstation 5

Alle gamers opgelet! Sla Je Slag heeft een te gekke winactie voor jou in petto want jij kan namelijk de nieuwste Playstation 5 winnen t.w.v. € 499,99

Deze Playstation van het merk Sony heeft verschillende nieuwe features zoals 8K support, HDR technology en het heeft een opslagcapaciteit van 825 GB.

Wil jij de gelukkige winnaar zijn en komende tijd lekker gamen of films kijken? Schrijf je dan snel in op de nieuwsbrief en wie weet ligt hij binnenkort in jouw brievenbus!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

thriller

Win Tot nooit meer van Sterre Carron

Met een thriller kan je zo opgaan in het verhaal dat je het boek koste wat kost zo snel mogelijk uit wilt lezen. En laat dat nu net zijn wat het boek Tot nooit meer van Sterre Carron doet.

Je kan dit spannende boek winnen dankzij Thrillerlezers. Het boek zit vol plottwisten en laat je twijfelen aan wie je wel en niet kan vertrouwen.

Wil jij één van de meest gelezen leading ladies of crime winnen? Beantwoord dan snel de prijsvraag “ Wij willen van jou weten waar de titel Tot nooit meer afwijkt van de vorige boeken van Sterre Carron?”.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Geld verdienen met apps op de smartphone

Geld verdienen met apps op de smartphone

Een extra zakcentje verdienen is nooit mis. Hiervan betaal je bijvoorbeeld je mobiel-abonnement, zodat je bij wijze van spreken gratis kunt bellen, appen en internetten. Of je hebt zo net wat extra geld om te sparen. Met deze vier apps voor op jouw Android-toestel kun je mooi wat bijverdienen.

Google Opinion Rewards

Met Google Opinion Reward verdien je Google Play-tegoed door mee te werken aan korte enquêtes. De app is gemaakt door het team van Google Surveys en je kunt hier direct mee aan de slag. Het enige dat je hoeft te doen is de app downloaden en een paar algemene vragen over jezelf beantwoorden. Vervolgens stuurt Google je ongeveer eens per week een enquête. Als je er liever meer of minder ontvangt kun je dit aangeven in de app. Je ontvangt een melding op je smartphone op het moment dat er een korte en relevante enquête voor je klaarstaat. Door de volledige vragenlijst in te vullen verdien je maximaal €0,80 aan Play-tegoed. De vragen zijn eenvoudig en snel beantwoord. Je vult dus zo een paar enquêtes in terwijl je op de trein zit te wachten of op het toilet zit.

Cointiply

Met Cointiply kun je Bitcoin of Dogecoin verdienen door taken uit te voeren, zoals het beantwoorden van een enquête of het bekijken van reclames. Ook kun je gevraagd worden om spelletjes te spelen of bepaalde apps te installeren en te gebruiken. Uiteraard ontvang je hier geen hele Bitcoins voor, maar Satoshi’s. Dit zijn kleine eenheden in Bitcoin. Vervolgens kun je jouw cryptocurrency bewaren of omwisselen naar euro’s via exchanges als CoinBase.

Uber Eats

Wil jij meer geld verdienen via jouw smartphone? Meld je dan aan als maaltijdbezorger voor Uber Eats. Dit levert je een stuk meer cash op dan het invullen dan enquêtes. Als je op zoek bent naar een bijbaan met veel vrijheid en beschikt over een auto, fiets of scooter is dit een interessante optie om een extra zakcentje te verdienen.

Roamler

Met Roamler voer je taken uit bij jou in de buurt tegen een mooie vergoeding. Je kiest zelf de taken uit die bij je passen en kunt deze uitvoeren in onder andere supermarkten, restaurants en cafés. De app laat je de dichtstbijzijnde taken zien gebaseerd op jouw huidige locatie. Wanneer je een Roamler taak accepteert in de app, is deze voor jou en kun je de opdracht binnen de aangegeven tijd uitvoeren. Je verdiensten laat je uitbetalen op het moment dat jou dit uitkomt. Dit kan iedere week zijn, maar je kunt het bedrag ook eerst wat verder op laten lopen. Taken bestaan onder andere uit een bezoek aan de supermarkt, waarbij je de schappen in kaart brengt of het personeel vragen stelt als mystery shopper.

Ben je op zoek naar nog meer makkelijke manieren om geld te verdienen? Met deze prijsvragen kun je geld verdienen!

 

spel

Win een mega spellen pakket

Hou jij ook zo van een spelletjesavond met vrienden of je gezin? Goed nieuws want Girlscene heeft een mega spellen pakket voor jou samengesteld van 999 Games!

Wat je exact kan winnen? Tal van spellen vind je terug zoals Wingspan, Keer op Keer, EXIT De vlucht naar het Onbekende, LAMA en Regenwormen Patchwork. 

Wil jij deze leuke prijs t.w.v. € 125 winnen? Volg Girlscene dan snel op Facebook en Instagram! Vergeet niet je e-mailadres achter te laten zodat ze je kunnen contacteren als je wint.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win Kaya Sieraden bloemen & bijen collectie

Is jouw mama ook zo’n bezige bij? Op moederdag verdienen alle moeders het om in de bloemetjes gezet te worden en daarom heeft Hippeshops een leuke winactie op poten gezet.

Jij kan namelijk voor jouw liefste mama KAYA Sieraden uit de nieuwe bloemen & bijen collectie winnen! Je kan kiezen uit een bezige bij ketting of prachtig bloemen sieraad naar keuze

Meedoen? Check de giveaway op Facebook en Instagram en volg daar de stappen om een KAYA sieraad naar keuze t.w.v. € 35 te winnen.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

tuin

Win een Okatsune 217 heggenschaar

Ben jij van plan om je tuin binnenkort lente-proof te maken? Of ben jij er al vroeg bij en moet je enkel de laatste details afwerken? In beide gevallen kan deze winactie een groot voordeel zijn.

Groei.nl geeft een Okatsune 217 heggenschaar weg, zo bespaar je niet alleen veel geld, maar kan je zelf je tuin onderhouden zonder dat er een tuinman bij te pas komt.

Wil jij deze lichte en uiterst gebalanceerde tuinschaar winnen en het hef in eigen handen nemen? Schrijf je dan als de bliksem in!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

voetbal

Win het sportboek van Evert ten Napel

Sportliefhebbers opgelet want wij hebben goed nieuws voor jullie! Jij kan 15x het sportboek van Evert Ten Napel winnen dankzij Max Magazine. 

Evert ten Napel is een sportcommentator en heeft al zijn belevenissen in een boek samengegoten, namelijk ‘Het Volksparkstadion is van Oranje’.

Wil jij dit sportboek winnen en weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat als sportcommentator? Schrijf je dan snel in en wie weet ligt het boek binnenkort wel in jouw brievenbus!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win het boek De muzikale mens

Muziekliefhebbers opgelet want wij hebben goed nieuws voor jullie! Jij kan 15x het boek ‘De muzikale mens’ winnen dankzij Max Magazine

Het boek is uitgegeven door uitgeverij Unieboek|Het Spectrum en Musicoloog Michael Spitzer toont de geschiedenis van muziek en mens doorheen de tijd. 

Wil jij dit boek winnen en je kennis verbreden? Schrijf je dan snel in en wie weet win jij De muzikale mens – een wereld van geschiedenis.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/