Win een Jumbo cadeaukaart t.w.v. € 500

Koop jij altijd meer dan er op je boodschappenlijstje staat? Doe mee met deze winactie van Jumbo en vertrek met een volle winkelkar, zonder ook maar één cent te betalen.

Om kans te maken, hoef je enkel een korte vragenlijst in te vullen, deelname is geheel gratis. Met deze cadeaukaart kun je de allerlekkerste producten gratis mee naar huis nemen en zo een hoop geld besparen. Waar wacht je nog op?

Waag je kans en win.

 

Jumbo

Win een Jumbo cadeaukaart t.w.v. € 500

Koop jij altijd meer dan wat er op je boodschappenlijstje staat? Doe mee met deze winactie van Jumbo en vertrek met een volle winkelkar, zonder ook maar één cent te betalen.

Met deze cadeaukaart kun je de allerlekkerste producten gratis mee naar huis nemen en zo een hoop geld besparen. Twijfel dus niet om producten die altijd al wilt proberen in je kar te leggen of om je voorraadkast goed aan te vullen.

Waar wacht je nog op? Waag je kans!

 

e-bike

Maak kans op een Stella e-bike t.w.v. € 1899

Hou jij er ook van om tijdens deze lentedagen een lange fietstocht te maken? Met een elektrische fiets kan dat zelfs zonder moeite. Goed nieuws, want PlusOnline geeft een Stella e-bike t.w.v. € 1899 weg!

Bij aanmelding kun je rekenen op vele leuke extra’s zoals tips, recepten, quizzen, puzzels en meer. Bovendien speel je automatisch mee voor de e-bike. En dat zonder je portemonnee open te doen. Wacht dus niet langer en waag je kans!

Meld je gratis aan en maak kans op een e-bike van Stella.

 

Doe mee en kies je favoriete prijs

Wat verbruiken de apparaten in jouw huis? Is het de wasmachine die de energierekening laat stijgen of verbruikt jouw afwasmachine meer? Doe mee met de verbruiksquiz van ENGIE om erachter te komen.

Natuurlijk word jij ook beloond voor jouw deelname. Je maakt namelijk kans op een luxe hotelovernachting in een Van der Valk hotel naar keuze, een NS Dagkaart voor twee of een Philips HUE Starterspakket, waarmee je bespaart op energie.

Welke prijs kies jij?

Button

 

 

Kiosk rebus

Win een Keij Kamado Pro barbecue

Wil jij deze zomer lekker grillen? Met een Keij Kamado Pro barbecue zit je zeker goed, want je kunt er niet alleen je vlees mee grillen, maar ook roken. Goed nieuws, want dankzij Kiosk maak jij kans om zo’n BBQ t.w.v. € 399 te winnen.

Het enige wat je moet doen om kans te maken, is de rebus oplossen. Winnen doet iedere deelnemer sowieso, want je krijgt altijd 4 weken gratis toegang tot tijdschrift.nl. Waar wacht je nog op?

Los de rebus op en win!

Button

 

Win een Coolblue cadeaubon t.w.v. € 250

Nood aan een nieuwe tablet, wasmachine of stofzuiger? Of wil jij eindelijk een airfryer of e-reader kopen? Dan zit je goed bij Coolblue! Doe mee met het ENGIE duurzaamheidsspel en win gratis shoptegoed.

Met € 250 aan shoptegoed kun jij de rekening op het einde van je shoprondje serieus verlagen. Dat wil toch iedereen? Doe dus snel mee met het spel en wie weet ben jij de winnaar. Sleep de energiebesparende oplossingen op de juiste plek en win!

Waag je kans op gratis shoptegoed.

Button

 

Nespresso

Win een Nespresso machine

Kun jij de dag niet starten zonder een koffietje in de hand? Met een Nespresso CitiZ Platinum in huis heb in een handomdraai een lekkere koffie om van te genieten. We hebben goed nieuws voor jou, want je kunt er nu eentje winnen.

Hoe maak je kans? Het is eenvoudig: beantwoord enkele vragen over je online shopgedrag en win. Dat is nog niet alles. Je maakt ook kans op een bol.com cadeaukaart.

Waar wacht je nog op? Waag je kans en win.

Button

 

Douglas

Winkel gratis bij Douglas

Wil jij de zomer starten met een nieuw geurtje? Dan zit je goed bij Douglas, want daar hebben ze ontelbare parfums van allerlei merken. Als winnaar van deze wedstrijd kun jij gratis een bestelling plaatsen, je maakt namelijk kans op een fantastische cadeaukaart.

Douglas heeft niet alleen parfum, je vindt er ook cosmetica, gezichts-, lichaams en haarverzoging. Kortom alles wat je nodig hebt om er nog mooier uit te zien.

Waag je kans op een Douglas cadeaukaart.

Button

 

Kruidvat

Win een Kruidvat cadeaubon

Met de zomer voor de deur en misschien wel een vakantie in het vooruitzicht, kun jij vast wel nieuwe productjes gebruiken! Denk maar aan zonnebrandmake-up of travelsize zeep. Dankzij deze wedstrijd kun jij het allemaal gratis inslaan.

Je hoort het goed; de winnaar mag zich aan een gratis shop-rondje wagen bij Kruidvat. Daar vind je alles wat je nodig hebt om de zomer goed te starten. Waag snel je kans!

Maak kans op een Kruidvat waardebon.

Button

 

Azerty Biedt Hoogwaardige Technologische Producten

Azerty: Jouw partner in technologie en service

Als je op zoek bent naar hoogwaardige technologische producten en uitstekende service, dan is Azerty jouw ideale partner. Met een breed assortiment aan producten, deskundig advies en een sterke focus op klanttevredenheid, staat Azerty bekend als een betrouwbare naam in de wereld van technologie. Ontdek waarom Azerty jouw eerste keuze moet zijn bij het kiezen van elektronica en computers.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Azerty staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een zorgvuldig geselecteerd assortiment van topmerken en hoogwaardige producten, kun je erop vertrouwen dat je bij Azerty alleen de beste technologische oplossingen vindt. Of het nu gaat om laptops, desktops, randapparatuur of accessoires, Azerty biedt producten die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en betrouwbaarheid.

Deskundig advies

Bij Azerty staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw technologische behoeften. Of je nu op zoek bent naar een krachtige gaming-pc, een betrouwbare zakelijke laptop of advies over het samenstellen van een op maat gemaakte computer, het team van Azerty staat altijd paraat om jou te voorzien van professioneel en persoonlijk advies.

Uitstekende klantenservice

Klanttevredenheid staat bij Azerty hoog in het vaandel. Met een vriendelijk en behulpzaam klantenserviceteam en een efficiënt bestel- en leveringsproces, streeft Azerty ernaar om jouw winkelervaring zo soepel en probleemloos mogelijk te maken. Of je nu vragen hebt over een product, hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling of ondersteuning nodig hebt na aankoop, Azerty staat altijd klaar om jou te helpen.

Vertrouw op Azerty voor jouw technologische behoeften

Kortom, Azerty is jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige technologische producten en uitstekende service. Met een sterke focus op kwaliteit, deskundig advies en klanttevredenheid, biedt Azerty alles wat je nodig hebt om jouw technologische doelen te bereiken. Vertrouw op Azerty voor jouw volgende aankoop en ervaar zelf de voordelen van winkelen bij een toonaangevende naam in de wereld van technologie.

 

Uitnodigingen Maken via Blijkaartje.nl

Met een paar klikken heb jij jouw uitnodiging zo verzonden!

Het is zover, je hebt besloten om dat langverwachte feestje te organiseren. Je voelt de opwinding al borrelen terwijl je nadenkt over wie je allemaal gaat uitnodigen en hoe je ervoor gaat zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt. Maar wacht eens even, heb je al nagedacht over de uitnodigingen? Geen zorgen, met een paar simpele klikken kun je jouw uitnodigingen online maken en versturen en wij gaan je laten zien hoe! 

De keuze is reuze

Online uitnodigingen bieden een scala aan mogelijkheden die traditionele uitnodigingen niet kunnen evenaren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke en elegante uitnodiging of juist iets grappigs en creatiefs, je vindt het allemaal met een paar klikken van de muis. Van kleuren en lettertypen tot achtergronden en afbeeldingen, de keuzes zijn eindeloos en je kunt ze allemaal aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en stijl. 

Bespaar tijd en geld

Geen gedoe meer met het schrijven van uitnodigingen met de hand en het kopen van postzegels. Met online uitnodigingen bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Je kunt eenvoudig een ontwerp kiezen, de details van je feestje toevoegen en vervolgens je uitnodigingen met één druk op de knop versturen naar al je vrienden en familieleden. Het is snel, efficiënt en kosteneffectief – wat wil je nog meer? 

Geef een knipoog aan de natuur

Door te kiezen voor online uitnodigingen draag je ook je steentje bij aan een beter milieu. Geen papier, geen inkt, geen transport – alleen digitale bestanden die worden verzonden via het internet. Het is een kleine stap, maar elke kleine stap telt als het gaat om het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Dus waarom niet kiezen voor een milieuvriendelijk alternatief wanneer het net zo gemakkelijk en handig is? 

Weet meteen hoeveel personen er komen

Een van de grootste voordelen van online uitnodigingen is het gemak waarmee je RSVP’s kunt ontvangen en beheren. In plaats van te wachten op post die langzaam binnenkomt of telefoontjes te plegen naar gasten die vergeten zijn te reageren, kun je met online uitnodigingen direct zien wie er komt en wie er niet kan. Dit maakt het plannen van je feestje een stuk eenvoudiger en stressvrij. 

Maak indruk met een persoonlijke touch

Last but not least, online uitnodigingen bieden de mogelijkheid tot een ongekende mate van personalisatie. Voeg een persoonlijke boodschap toe, voeg foto’s toe van eerdere feestjes of zelfs een grappige video om je gasten te laten weten wat ze kunnen verwachten. Het is jouw feestje, dus waarom zou je het niet laten zien in je uitnodigingen? 

Dus daar heb je het, met een paar klikken maak je jouw uitnodiging voor een feestje via Blijkaartje! Het is snel, eenvoudig, en het biedt veel voordelen die traditionele uitnodigingen gewoon niet kunnen bieden. Dus waar wacht je nog op? Ga ervoor en maak van jouw feestje een evenement om nooit te vergeten!

 

ENGIE Koningsdag

AFGELOPEN: Vier Koningsdag met deze unieke kraskaart

Het is april, dat wil zeggen dat Koningsdag eraan komt. Kijk jij ook uit naar het allerleukste oranjefeest van het jaar? ENGIE kan niet meer wachten, daarom kun je nu al deelnemen aan hun nieuwe wedstrijd.

Vind jij de drie kroontjes op de kraskaart? Dan maak je kans op een Zalando cadeaubon, e-reader, Apple AirTags en meer.

Kras en win leuke prijzen.

Button

 

ENGIE Pasen

AFGELOPEN: Win een lentepakket t.w.v. 299

De lente is van start gegaan én Pasen komt eraan. Dat moet gevierd worden! ENGIE heeft een leuke wedstrijd voor je klaarstaan. Kun jij raden hoeveel paaseitjes er in de mand zitten? Dan win jij misschien wel het ENGIE lente cadeaupakket t.w.v. € 299.

In het pakket zitten verwenproducten van Rituals, lekkere paaseitjes, een VVV cadeaubon en nog veel meer. Wil jij kans maken? Laat dan weten hoeveel eitjes jij denkt dat er in de mand zitten.

Doe mee en win het lentepakket.

Button