parfum

AFGELOPEN: Win een parfum van Guess

Wil jij graag de nieuwe geur “Bella Vita” van Guess in huis hebben? Dan hebben wij de ideale winactie gevonden want Veronica Magazine heeft weer een leuke actie voor jullie in huis. Het magazine geeft namelijk 5x de heerlijke parfum weg!

Bella Vita is een ode aan alle vrouwen en wilt dat iedereen die de parfum draagt zich zelfzeker voelt. In 2020 is de bloemige en fruitige parfum gelanceerd. De topnoten zijn Italiaanse citroen, Zure kers en Zwarte bes.

Wil jij kans maken op deze heerlijke parfum? Schrijf je dan snel in voor deze wedstrijd!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een Pickwick Lekker Fris pakket

Ken jij Pickwick Lekker Fris al? Met deze nieuwe zakjes geef je koud water een heerlijk smaakje! Ben jij benieuwd? Doe dan snel mee en win een Pickwick Fris pakket!

Er worden maar liefst 3 pakketjes verloot. De winnaars ontvangen de 3 smaken: citroen limoen munt, ananas mango gember en aardbei framboos munt. En dat is nog niet alles! Er zit ook een limited edition waterfles in het pakket.

Hiermee wordt voldoende water drinken een eitje!

 

italiaans pakket

AFGELOPEN: Win een Italiaans zomerpakket

De zomer is begonnen! Om dit te vieren verloot Landleven een Italiaans zomerpakket van DiGusti t.w.v. € 78.

Dit pakket bevat lekkere limoncello-producten zoals 3 verschillende flessen van 500 ml, bonbons, shopper, sleutelhanger en magazine.

Om kans te maken moet je wel de prijsvraag goed weten te beantwoorden ‘Vanaf welk jaar heeft men kennis kunnen maken met de Italiaanse delicatessen van DiGusti?’. Doe vooral een gokje of zoek het antwoord op, want deze prijs wil je hebben!