Win een prachtige jurk

Het warme weer is in aanzicht, dus we kunnen onze zomerjurken weer bovenhalen. Daarom heeft 100pmagazine een leuke winactie klaarstaan in samenwerking met Studio Anneloes.

Studio Anneloes bestaat 15 jaar en jij kan een prachtige jurk van de nieuwste collectie winnen. Je kunt kiezen uit de‘Circle Dress, de Cintia minimal en de Magic Stripe

Wil jij stralen tegen de zomer in deze jurk? Beantwoord dan de prijsvraag “Welke jurk van Studio Anneloes en in welke maat zou jij graag willen winnen?”.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

stofzuiger

Win de limited edition van de stofzuiger Henry

Die grote lenteschoonmaak is al wel even voorbij, maar dat betekent niet dat we onze dagelijkse of wekelijkse schoonmaak mogen vergeten. Daarom heeft 100pmagazine een leuke winactie voor jullie klaarstaan!

Jij kan namelijk een limited edition van de stofzuiger Henry winnen. De stofzuiger heeft verschillende nieuwe features zoals een ketelinhoud van 7 liter en een stevige bumper die bescherming biedt voor muren en deuren. 

Wil jij winnen? Beantwoord dan de prijsvraag “Waarom zou jij graag deze Henry limited edition stofzuiger willen winnen?”.

Win een Rituals cadeaupakket van € 100