Keukenhofconcert

AFGELOPEN: Win kaarten Keukenhof en Keukenhofconcert

Ben je wel toe aan een lekker dagje buiten de deur? Beleef dan gratis een gezellige dag in Lisse en bezoek de kleurrijke bloemenvelden van bloemenpark Keukenhof!

Over een kleine acht weken zullen de voorjaarsbloeiende bloembollen en zeven miljoen tulpen weer zichtbaar zijn voor alle bezoekers. Als jij de prijsvraag goed weet te beantwoorden, maak je automatisch kans op deze prijs (antwoord: 21 maart). Daarnaast krijg je ook een gratis toegangskaart voor het Keukenhofconcert.

De actie loopt tot 22 maart, dus doe snel mee aan deze actie en win op een heerlijk dagje tussen de bloemen!

 

Winactie Max Vandaag

AFGELOPEN: Maak kans op een gratis editie van het boek Vermist

Was jij ook een fan van het eerste uur van het programma Vermist? Het tv-programma is helaas ten einde gekomen, maar Max Vandaag geeft het boek Vermist weg voor alle fans van dit populaire tv-programma!

In het boek worden 20 dramatische en ontroerende vermissingszaken gebundeld. Een gedeelte van deze zaken zijn eerder in het verleden in het populaire tv-programma Vermist aan bod gekomen. Onmisbaar voor de echte fan!

Geef je gegevens door en geef aan op welke omroep de show werd uitgezonden (AVROTROS). De prijsvraag loopt tot 4 maart, dus kom meteen in actie en win dit spraakmakende boek!

 

HHB prijzenpakket

AFGELOPEN: Win een HHB-prijzenpakket

De halve finalisten van Heel Holland Bakt zijn bekend. Nog maar even en we weten wie de meest getalenteerde thuisbakker is van Nederland. Zit jij elke zondag aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering? En bak jij graag cakes, muffins of fantastische taarten?

Doe dan mee aan de ‘Heel Holland Bakt’ winactie om kans te maken op een HHB-prijzenpakket. De gelukkige winnaar ontvangt een gesigneerd boek boordevol recepten én een uniek HHB-schort.

Je hoeft slechts één vraag te beantwoorden om mee te spelen. Tip: het juiste antwoord vind je terug in de HHB-app.