handdoek

Win een handdoekenset van de Witte Lietaer

Nieuwe handdoeken met een leuk motief geven je badkamer meteen een frisse uitstraling. En wij hebben toevallig net een wedstrijd gevonden die je daarbij kan helpen! Story geeft namelijk 2x een handdoekenset weg van de Witte Lietaer.

De collectie heet Ophélia en is van topkwaliteit. Het is gemaakt van 100% ringgesponnen katoen, wat ervoor zorgt dat de handdoeken extra zacht, slijtvast en absorberend zijn. De set bestaat uit een handdoek en douchelaken.

Wil jij deze zachte handdoeken uitproberen? Schrijf je dan snel in!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Holistik

AFGELOPEN: Win een luxe, organic handdoekenset t.w.v. € 230

Niets is zo verschrikkelijk als de douche uitstappen om jezelf af te drogen met een kurkdroge, harde handdoek. Dit wilt toch niemand? Goed nieuws: je kunt nu een organic handdoekenset t.w.v. € 230 winnen. Probleem opgelost!

De luxe, organic handdoeken van Four Leaves voelen zo zacht als dons. Ze zijn van 100% biologisch katoen gemaakt én je geeft jouw badkamer ook direct een upgrade vanwege het prachtige design.

Kun jij niet wachten om deze zachte, duurzame handdoeken om je heen te slaan? Er worden binnenkort maar liefst 2 lezers blij gemaakt met deze fijne prijs, dus kijk snel wat je moet doen!