Bloomon en Rituals

Win een Rituals en Bloomon verwenpakket

Voor wie van verse bloemen en exclusieve geurtjes in zijn/haar woning houdt, zit helemaal goed met de volgende winactie. Je maakt nu namelijk kans op een Rituals en Bloomon verwenpakket t.w.v. € 137,30!

In dit verwenpakket zit een Bloomon giftcard t.w.v. twee medium boeketten en daarbij een stijlvolle, bijpassende vaas. Daarnaast kun je rekenen op must-have producten uit de nieuwe Floral Private Collection van Rituals.

Heerlijk, niet? Om kans te maken, hoef je je enkel aan te melden voor de nieuwsbrief van zowel Bloomen als Rituals. Dat is dus zo gepiept!

 

Win een babypakket

AFGELOPEN: Win een babypakket t.w.v. € 361,50

Ben je zelf in verwachting of is er in de familie/vriendenkring een kindje op komst? Dan hebben wij goed nieuws. Je maakt nu kans op een babypakket t.w.v. € 361,50. 

Het babypakket is gevuld met een reiswieg van GB Cot to go, verschillende babyboeken van Ouders van Nu, een Weleda verwenpakket voor mama & baby en een Aeromoov Air Wrapper in een kleur naar keuze. Je kunt kiezen uit de kleuren: mint, antraciet en coral. 

Speel snel mee om te babypakket te bemachtigen of cadeau te doen!

 

 

AFGELOPEN: Win een Kneipp Winter Verwenpakket

Onze huid heeft het zwaar te verduren tijdens de koude maanden. Verzorg je huidje dus goed! Met het Winter verwenpakket van Kneipp bijvoorbeeld. Hierin zit een heerlijke bodyscrub, lippenbalsem en nog veel meer.

Wil jij één van de drie pakketjes winnen die Kneipp Benelux weggeeft? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het officiële Instagram account volgen. Plaats vervolgens een sneeuwster emoji onder het bericht en duimen maar!

De winnaars worden op 15 januari bekendgemaakt. Wie weet ben jij wel een van de geluksvogels.