holland

AFGELOPEN: Win het boek Hollands water

Heb jij het niet voor fictie boeken? Goed nieuws want jij kan dankzij BootAanBoot het informatieve boek Hollands water winnen.

Voor watersportliefhebbers is dit het ideale boek! Je vindt er veel informatie terug over de vaargebieden, steden en publieksevenementen in Nederland.

Wil jij dit boek winnen en meer te weten komen over de vaargebieden? Volg dan de stappen onder de blogpost van BootAanBoot.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

boot

AFGELOPEN: Win een zeilweekend voor 2 personen

Opzoek naar een origneel idee voor een weekendje weg? Ga dan eens op zeilweekend! Hollandbovenamsterdam geeft een zeilweekend voor 2 personen op een schip van Sailing2gether weg. 

Tijdens dit weekend slaap je aan boord van een traditioneel zeilschip en vaar je vanuit Enkhuizen op het Ijselmeer of de Waddenzee. Help mee met zeilen en beleef een heerlijk weekend op het water. 

Schrijf je in op de site van Hollandbovenamsterdam en maak kans op deze toffe prijs!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

AFGELOPEN: Win een fiets-vaarvakantie

Vakantie vieren in eigen land? Nederland is klein, maar heeft veel te bieden. Win een fiets-vaarvakantie t.w.v. € 1398 en ga mee op een uniek avontuur!

De gelukkige winnaar mag iemand meenemen op reis. Samen varen jullie de Noordroute (Noord-Holland en Friesland) aan boord van schip De Holland. Je krijgt ook de tijd om de kust, stranden, polderlandschappen, havenstadjes en molens te verkennen.

Klinkt dit als muziek in de oren? Geef je dan snel op!