holland

AFGELOPEN: Win het boek Hollands water

Heb jij het niet voor fictie boeken? Goed nieuws want jij kan dankzij BootAanBoot het informatieve boek Hollands water winnen.

Voor watersportliefhebbers is dit het ideale boek! Je vindt er veel informatie terug over de vaargebieden, steden en publieksevenementen in Nederland.

Wil jij dit boek winnen en meer te weten komen over de vaargebieden? Volg dan de stappen onder de blogpost van BootAanBoot.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

lamp

AFGELOPEN: Win draadloze verlichting van FLAI

Ben jij vaak in de tuin te vinden of ergens anders aan het recreëren? Dan is deze winactie wellicht iets voor jou. Santé geeft namelijk twee draadloze FLAI lampen weg t.w.v. € 183. 

Deze lampen zorgen voor een optimale sfeer buitenom het huis, maar kunnen ook in huis gebruikt worden. Je kan deze lampen gemakkelijk meenemen als je ergens heengaat, dus je hoeft niet bang te zijn dat je geen verlichting hebt op de boot of de camping. Ze zijn makkelijk vervoerbaar en daardoor ideaal!

Zou jij deze lampen goed kunnen gebruiken? Doe dan snel mee met de winactie en vul het formulier in. Succes!

 

 

cruise winnen

AFGELOPEN: Win een 8 daagse cruisevakantie voor twee personen

Een cruise maken is een ontspannen manier van reizen. Je kunt heerlijk tot rust komen en meerdere steden bezoeken in één vakantie. Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Koop dan nu een ticket voor de vakantiebeurs om automatisch kans te maken op een 8-daagse Cruise door de West-Middellandse Zee. De vluchten zijn inbegrepen en je mag natuurlijk iemand meenemen!

Samen reizen jullie naar Barcelona, Palma De Mallorca, Marseille, Florence/Pisa, Rome en Napels.