Mitra cadeaubon

AFGELOPEN: Maak kans op een Mitra cadeaukaart t.w.v. € 15

Even lekker op het terras zitten met een biertje en van het zonnetje genieten… Helaas, zit dat er op dit moment nog even niet in. Maar dat neemt niet weg dat je ook thuis op de bank kan genieten van een lekker biertje. Breng je stem nu uit voor het Bier van de maand bij Mitra en maak kans op een cadeaukaart t.w.v. € 15!

Mitra is een online drankenspeciaalzaak, waar je terecht kunt voor wijn, whisky, bier, mixdranken en veel meer. Het Bier van de maand strijdt vervolgens mee om de titel Bier van het jaar. Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en het bier met de beste score wint aan het einde van het jaar de verkiezing!

 

Achtertuin

AFGELOPEN: Win een summer set voucher t.w.v. € 3.000,-

Laat de zomer maar komen! Ook zo’n zin om de bloemetjes weer buiten te zetten en te genieten van het mooie weer? Hoe kan dat nu beter dan met behulp van een geheel nieuwe summer set!

Cardini’s verloot een fonQ tegoedbon ter waarde van €3.000. Je kunt deze besteden op de tuinafdeling, de ideale voucher voor een compleet nieuwe tuin dus.

Meld je snel aan voor de nieuwsbrief en doe mee!

 

Win een JYSK cadeaukaart ter waarde van € 50

De lente is het ideale excuus om je huis lekker overhoop te gooien. Een nieuw kleurtje op de muur, een paar nieuwe sierkussens of een mooi tapijt. Laat dat lentegevoel maar komen.

Bij JYSK weten ze wel hoe ze dat gevoel kunnen overbrengen. In de uitgebreide collectie van JYSK vind je van alles voor binnen en buiten. Altijd leuk om even een kijkje te gaan nemen.

Wanneer je je nu inschrijft voor de JYSK nieuwsbrief, ontvang je niet alleen de leukste aanbiedingen in de mail, maar maak je ook maandelijks kans op een cadeaubon van € 50!