drank

Win een cadeaukaart van Gall&Gall

Lust jij wel een wijntje op z’n tijd of ben je dol op cocktails? Let dan nu goed op. Je kunt namelijk een tegoedbon t.w.v. € 150 winnen van Gall&Gall.

Met deze cadeaukaart t.w.v.  €150 kun jij vast genoeg lekkere drankjes kopen. Gall&Gall is dé drankspecialist! Sinds 1884 hier koop je de beste whisky’s, wijn, champagne, bier en sterke dranken.

Weet jij wel raad met deze prijs? Vul het formulier in om kans te maken op deze cadeaubon. Veel succes. Wij duimen voor je!

 

Mitra cadeaubon

AFGELOPEN: Maak kans op een Mitra cadeaukaart t.w.v. € 15

Even lekker op het terras zitten met een biertje en van het zonnetje genieten… Helaas, zit dat er op dit moment nog even niet in. Maar dat neemt niet weg dat je ook thuis op de bank kan genieten van een lekker biertje. Breng je stem nu uit voor het Bier van de maand bij Mitra en maak kans op een cadeaukaart t.w.v. € 15!

Mitra is een online drankenspeciaalzaak, waar je terecht kunt voor wijn, whisky, bier, mixdranken en veel meer. Het Bier van de maand strijdt vervolgens mee om de titel Bier van het jaar. Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en het bier met de beste score wint aan het einde van het jaar de verkiezing!

 

Win een Mitra cadeaukaart

AFGELOPEN: Win een Mitra Cadeaukaart t.w.v. € 15

Bier wordt in veel verschillende brouwerijen gebrouwen én is er in heel veel verschillende smaken. De keuze is reuze, waardoor er voor ieder wat wils is. Als bierfan maak jij nu kans op een Mitra cadeaukaart t.w.v. € 15.

Elke maand wordt één van de bijzondere bieren, het biertje van de maand. Deze wordt geselecteerd door Mitra en het Bier! Magazine aan de hand van alle stemmen. Elk biertje van de maand, maakt kans op de titel ‘bier van het jaar’. Breng nu jouw stem uit, want die telt!

Stem op jouw favoriete biertje en sleep die Mitra cadeaukaart binnen.

 

Win een bierkennerstour van Grolsch

AFGELOPEN: Win een Grolsch Bierkennerstour

Ben jij een échte bierdrinker én is Grolsch jouw favoriete biertje om te nuttigen? Je kunt nu een Bierkennerstour bij Grolsch winnen, om nog meer te weten te komen over dit biermerk.

Allereerst zul je een rondleiding krijgen door de brouwerij van Grolsch, gevolgd door de Bierkenners-quiz in het Grolsch proeflokaal. Je smaakpapillen worden inderdaad op de proef gesteld, samen met al je bierkennis. Zorg dat je je smartphone meeneemt om deel te nemen.

Welke ultieme Grolsch-fan moet deze bierkennerstour echt winnen? Zorg dat diegene snel meespeelt!

 

Win een bierproeverij en rondleiding

AFGELOPEN: Win een rondleiding bij Bierkasteel Van Honsebrouck

Ben jij een grote fan van bieren en wil jij er dan ook het liefst alles over weten? Er worden nu 2x 2 rondleidingen met proeverij weggegeven bij Kasteel Brouwerij Van Honsebrouck. Jij kan één van die twee rondleidingen winnen én mag iemand meenemen!

Je maakt kans op één van die rondleidingen door te laten weten welk gerecht jij het liefst eet bij jouw favoriete kasteelbiertje. Meespelen is dus heel gemakkelijk!

Wat is jouw favoriete kasteelbier? En welk biertje hoop je te proeven op de proeverij?