AFGELOPEN: Win een shampoobar van HappySoaps

Tegenwoordig wassen wij onze haren met allerlei verschillende producten. Helaas zitten er in veel producten tegenwoordig microplastics en ook de verpakkingen zijn bijna standaard van plastic. Ben jij bewust met het milieu bezig? Dan is deze winactie interessant voor jou!

Je kunt nu een shampoobar van HappySoaps winnen. Dit is een betaalbaar alternatief voor shampoo in een vaste vorm. In deze bar zit geen grammetje plastic en het schuimt heerlijk!

Wil jij wel een shampoobar winnen? Meld je dan snel aan en maak kans op 1 van de 50 shampoobars!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

 

 

Baby+kleed

AFGELOPEN: Win baby producten van Maison Deux

Attentie aan alle mama’s en papa’s out there. Wanneer je met pasgeboren kinderen in huis zit, lopen de kosten al gauw hoog op. Hoe leuk is het dan om iets te kunnen winnen voor de kleine?

Het mediaplatform &C (and see) verloot babyproducten van Maison Deux. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit. De kleedjes, mutsjes, dekentjes et cetera worden allemaal in Europa gemaakt en enkel met hoogwaardige grondstoffen.

Jij maakt kans op één of meerdere van deze fantastische artikelen. Meld je snel aan en doe mee!

 

Win een ‘leven zonder plastic’ pakket

Langzamerhand dringt het echt tot ons door: plastic is een gigantisch probleem. Iedereen kent de filmpjes van schildpadden of vogels die verstrikt zitten in plastic afval. Maar we drinken zelf ook al microplastic in ons water!

Kortom: er zijn heel veel redenen om per direct te stoppen met plastic – en vooral wegwerp plastic. Earthrebels doet er alles aan om een leven zonder plastic te promoten.

Wil jij weten wat voor spulletjes ze verkopen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle updates. Bovendien maak je kans op een leuk ‘leven zonder plastic ‘pakket t.w.v. € 40!