waterfles

Win een duurzame designfles van Le Creuset t.w.v. €30

Iedereen weet ondertussen wel dat water uit een plastic fles drinken een no-go is. Daarom hebben wij een leuke winactie gevonden zodat jij je water in stijl kan drinken. Holistic geeft 3x een duurzame designfles van Le Creuset weg t.w.v. € 30!

De fles heeft niet alleen een mooi design, maar het houdt je drank ook tot 24 uur lang koud of tot wel 12 uur lang warm.

Kan jij niet wachten om deze fles te gebruiken? Volg @holistiknl en @lecreusetnederland via Instagram en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Glazen dopper winnen

AFGELOPEN: Win een glazen dopper

Plastic, je komt het overal tegen. Het is goed als verpakkingsmateriaal, maar vervuilt ook ons milieu. Om deze plasticsoep tegen te gaan is er nu een glazen dopper ontworpen. Jij maakt kans op één van de 10 exemplaren.

Doppers zijn razend populair. Ze zijn van hard plastic gemaakt, waardoor ze heel lang mee gaan. En ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar! Vanaf nu is er zelfs een glazen variant op de markt. Zo heb jij geen reden meer om een plastic waterflesje te kopen.

Zeg jij ook nee tegen plastic? Speel dan snel mee om deze dopper te winnen!

 

Win een ‘leven zonder plastic’ pakket

Langzamerhand dringt het echt tot ons door: plastic is een gigantisch probleem. Iedereen kent de filmpjes van schildpadden of vogels die verstrikt zitten in plastic afval. Maar we drinken zelf ook al microplastic in ons water!

Kortom: er zijn heel veel redenen om per direct te stoppen met plastic – en vooral wegwerp plastic. Earthrebels doet er alles aan om een leven zonder plastic te promoten.

Wil jij weten wat voor spulletjes ze verkopen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle updates. Bovendien maak je kans op een leuk ‘leven zonder plastic ‘pakket t.w.v. € 40!