paint

AFGELOPEN: Win een kerst knutselpakket

Ben jij dol op knutselen? Let dan op, want deze winactie is dan zeker iets voor jou! Je kunt nu een knutselpakket winnen waarmee je allerlei verschillende kerstkaarten kunt maken. Hoe leuk is dit?

De kerstdagen zijn weer in zicht en iedereen moet zich weer gaan voorbereiden op alle cadeautjes. Wat dacht je van een zelfgemaakte kerstkaart dit jaar? Een uniek cadeautje en ook nog eens leuk om te maken. Nu corona in het land is, kunnen we weinig de deur uit en is dit dus een perfecte bezigheid.

Wil jij dit leuke pakket winnen? Doe dan mee met de winactie en wie weet maak jij wel kans op dit creatieve pakket. Wij duimen voor je!
https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

game

Win een spellenpakket t.w.v. € 250

Ben jij ook zoveel binnen te vinden op de bank? Met corona in ons land is zijn we allemaal een stuk meer binnen en vermaken we ons op andere manieren. Meer spelletjes spelen is er daar een van. Een gezellig avondje spelletjes spelen met vrienden, familie of kennissen, heerlijk!

Je kunt nu kans maken op een groot spellenpakket t.w.v. € 250. In dit pakket vind je allerlei verschillende spellen. Stuk voor stuk leuk om te spelen op een spelletjesavond! Het enige wat jij moet doen is je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Schrijf je snel in en maak kans op deze fantastische prijs!
https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Madurodam

AFGELOPEN: Win 4 tickets voor de Madurodam zomeravonden

Heb jij Nederland in het klein al eens bezocht? De hele maand augustus ograniseert Madurodam zomeravonden. Dit betekent dat jij met de kids de micro versie van ons toch al kleine landje in de late middag kunt gaan bekijken.

Kek Mama geeft twee keer vier tickets weg voor deze avonden. De tickets zijn te gebruiken van 1 augustus tot en met 1 september 2019. De openingstijden zijn van 15:00 uur tot 20:00 uur. Kinderen tot en met 2 jaar oud genieten van gratis toegang!

Kans maken op deze kaartjes? Geef je snel op en wie weet zet jij binnenkort voet in klein Nederland.