Madurodam

AFGELOPEN: Win 4 tickets voor de Madurodam zomeravonden

Heb jij Nederland in het klein al eens bezocht? De hele maand augustus ograniseert Madurodam zomeravonden. Dit betekent dat jij met de kids de micro versie van ons toch al kleine landje in de late middag kunt gaan bekijken.

Kek Mama geeft twee keer vier tickets weg voor deze avonden. De tickets zijn te gebruiken van 1 augustus tot en met 1 september 2019. De openingstijden zijn van 15:00 uur tot 20:00 uur. Kinderen tot en met 2 jaar oud genieten van gratis toegang!

Kans maken op deze kaartjes? Geef je snel op en wie weet zet jij binnenkort voet in klein Nederland.

 

AFGELOPEN: Win een gloednieuwe buitenkeuken

Nu de lente voor de deur staat en zelfs de zomer niet heel ver meer van ons vandaan is, is het tijd om de juiste gerechten weer eens op tafel te zetten. Weg met de stamppot, hallo barbecue en welkom frisse pastasalade!

Nog een verschil: we zijn graag buiten wanneer de zon schijnt. En waarom zou je daarom niet buiten koken als je daar de gelegenheid voor hebt? In jouw gloednieuwe buitenkeuken bijvoorbeeld.

Jawel, bij vtwonen geven ze een buitenkeuken cadeau ter waarde van € 649,99. De keuken is overigens inclusief gratis pizzasteen en wokpan. Laat die zomer maar komen!