boeken

AFGELOPEN: Win het boek Daigho

Zou jij je graag nog eens in een boek verdiepen? Lees dan verder! Modernmyths.nl geeft namelijk het boek Daigho weg!

De schrijfster Latoya Morris heeft een volwassen schrijfstijl en daarnaast zit het verhaal vol gruwelijke ontvoeringen, moorden en aanrandingen. Je kan je verwachten aan helemaal in het verhaal op te gaan!

Hoe doe jij mee aan deze winactie? Heel simpel, schrijf je in voor de nieuwsbrief van Modernmyths.nl! De winnaar wordt 17 maart gecontacteerd, succes!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

monopoly

AFGELOPEN: Win Monopoly Super Elektronisch Bankieren

Wie van jullie is nu het beste in bordspelletjes? Test het uit met het bordspel Monopoly Super Elektronisch Bankieren. Je kunt nu kansmaken op het bordspel, want Veronica geeft 4 exemplaren weg!

Leer op een leuke manier met geld om te gaan en in wat je het beste kunt investeren. Alle digitale transacties worden bijgehouden door de alles-in-een bank unit. Je kunt unieke beloningen krijgen als je kiest voor de juiste bankpas en pion. Het spel is nog nooit zo leuk geweest!

Wil jij kans maken op dit fantastische plan? Meld je dan snel aan!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

game

Win een spellenpakket t.w.v. € 250

Ben jij ook zoveel binnen te vinden op de bank? Met corona in ons land is zijn we allemaal een stuk meer binnen en vermaken we ons op andere manieren. Meer spelletjes spelen is er daar een van. Een gezellig avondje spelletjes spelen met vrienden, familie of kennissen, heerlijk!

Je kunt nu kans maken op een groot spellenpakket t.w.v. € 250. In dit pakket vind je allerlei verschillende spellen. Stuk voor stuk leuk om te spelen op een spelletjesavond! Het enige wat jij moet doen is je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Schrijf je snel in en maak kans op deze fantastische prijs!
https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/