game

Win een spellenpakket t.w.v. € 250

Ben jij ook zoveel binnen te vinden op de bank? Met corona in ons land is zijn we allemaal een stuk meer binnen en vermaken we ons op andere manieren. Meer spelletjes spelen is er daar een van. Een gezellig avondje spelletjes spelen met vrienden, familie of kennissen, heerlijk!

Je kunt nu kans maken op een groot spellenpakket t.w.v. € 250. In dit pakket vind je allerlei verschillende spellen. Stuk voor stuk leuk om te spelen op een spelletjesavond! Het enige wat jij moet doen is je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Schrijf je snel in en maak kans op deze fantastische prijs!
https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Disney land

AFGELOPEN: Win een magische reis naar Disneyland Paris

Heb jij er ook altijd al van gedroomd om te overnachten in het magische Disney Hotel? Dan is deze winactie precies wat jij zoekt! 100% NL geeft namelijk twee nachten in een Disney hotel voor 4 personen weg. Ook krijg je drie-daagse toegang tot de Disney pretparken.

Vier dagen lang maak jij elke dag kans om deze trip te winnen. Zet de radio maar alvast aan, want de winnaar moet goed opgelet hebben. Raad jij zowel de attractie als het Disney-figuur? Dan maak jij kans om te winnen!

Nog maar een ding valt er te doen en dat is jouw antwoord uploaden in de gratis 100% NL app. Veel succes!

 

Gamestate

AFGELOPEN: Win € 50 tegoed voor Gamestate in Amsterdam

Het maakt niet uit hoe oud je bent, aan spelletjes spelen zit geen leeftijd verbonden. Gamestate in Amsterdam is de grootste arcadehal van de Benelux. Jij maakt kans op € 50 tegoed, om daar te besteden.

Van oude spelletjes van vroeger, zoals PacMan en Mario Kart tot moderne spellen zoals virtual reality games. Je vindt deze games allemaal bij Gamestate in Amsterdam. Het leukste uitje voor jullie gezin, familie of vriendengroep. Maar ook als date is dit de perfecte locatie.

Wie maak jij in met een potje airhockey? Speel snel mee om het tegoed te winnen!