Win een boek over planten in huis

AFGELOPEN: Win het boek ‘Hoe laat je een plant van je houden?’

Heb jij al planten toegevoegd aan je interieur in huis? Het is namelijk goed voor je om deze in huis te hebben. Je leest er alles over in het boek ‘Hoe laat je een plant van je houden?’, die je nu kunt winnen.

In het boek van Summer Rayne Oakes vindt je tips om je planten te verzorgen, maar ook vooral jezelf niet te vergeten. Er worden maar liefst 5 exemplaren weggegeven en meedoen is makkelijk.

Speel mee met deze winactie door aan te geven waarom jij dit boek zo graag wil winnen. Wie weet staat jouw huis straks vol planten!

 

Win het boek ‘De kleuren van het leven’

Vind jij het ook heerlijk om met een boek in het zonnetje te zitten? Voor iedereen die graag wegdroomt bij een goed verhaal hebben wij een leuke winactie gevonden. Schrijfster Lorraine Fouchet heeft onlangs haar nieuwste boek ‘De kleuren van het leven’ uitgebracht. Ter ere van deze gelegenheid geeft Veronica Magazine 10 exemplaren weg.

‘De kleuren van het leven’ gaat over Kim die naar de Cote d’Azur verhuist om de steenrijke en dementerende Gilonne gezelschap te houden. Deze bejaarde vrouw krijgt wekelijks bezoek van haar zoon, maar dan ontdekt Kim dat Gilonne’s zoon jaren geleden is verongelukt.

Ben jij benieuwd of Kim dit bizarre familiegeheim kan ontrafelen? Doe mee en win!