kinderboekenpakket

Win 1 jaar lang gratis kinderboeken

De zomer loopt ten einde en het wordt een stuk frisser. Merk je dat je kinderen daarom meer tijd binnen spenderen? En doen ze dit achter een beeldscherm? Stimuleer ze dan om meer te lezen! Dit doe je met behulp van het gratis kinderboekenpakket van Kwebbels.

Deze ontvang je cadeau als je meedoet met het Nationaal Voorleesonderzoek 2018. En dat is nog niet alles! Je maakt dan ook nog eens kans op 1 jaar lang gratis kinderboeken!

Hier maak je jouw zoon of dochter gegarandeerd blij mee.

 

 

Win het boek ‘De kleuren van het leven’

Vind jij het ook heerlijk om met een boek in het zonnetje te zitten? Voor iedereen die graag wegdroomt bij een goed verhaal hebben wij een leuke winactie gevonden. Schrijfster Lorraine Fouchet heeft onlangs haar nieuwste boek ‘De kleuren van het leven’ uitgebracht. Ter ere van deze gelegenheid geeft Veronica Magazine 10 exemplaren weg.

‘De kleuren van het leven’ gaat over Kim die naar de Cote d’Azur verhuist om de steenrijke en dementerende Gilonne gezelschap te houden. Deze bejaarde vrouw krijgt wekelijks bezoek van haar zoon, maar dan ontdekt Kim dat Gilonne’s zoon jaren geleden is verongelukt.

Ben jij benieuwd of Kim dit bizarre familiegeheim kan ontrafelen? Doe mee en win!